Εικόνες που μαγεύουν: H Μαρία Μπεκατώρου έγινε «happy traveller» στην Ταϊλάνδη και κάπως ζηλέψαμε το ταξίδι της

Η Μαρία Μπεκατώρου μοιράστηκε στο Instagram αρκετές φωτογραφίες από το εξωτικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη και κάπως ζήλεψε η ψυχούλα μας.

Το εξωτικό ταξίδι της

Με ένα εξωτικό ταξίδι στην Ταϊλάνδη υποδέχτηκε το 2024 η Μαρία Μπεκατώρου, η οποία τις πρώτες ημέρες του νέου έτους βρήκε την ευκαιρία να γεμίσει τις μπαταρίες της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η παρουσιάστρια του δημοφιλούς τηλεπαιχνιδιού «The Chase» επισκέφτηκε εχθές 4 Ιανουαρίου το White Temple, έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ναούς του Pa O Don Chai. Ο ναός βρίσκεται στην περιοχή Mueang, στην επαρχία Chiang Rai, στην Ταϊλάνδη.

Η Μαρία Μπεκατώρου θέλησε να μοιραστεί με τους ακόλουθους της στο Instagram την υπέροχη εικόνα που αντίκρισε όταν βρέθηκε έξω από τον ναό. Εκτός αυτού, όμως, μοιράστηκε σε srories και αρκετές ακόμα φωτογραφίες από το εξωτικό ταξίδι που κάπως ζήλεψε η ψυχούλα μας.

Η ξενάγηση, όμως, δεν τελείωσε εκεί, αφού η παρουσιάστρια επισκέφτηκε και τον ναό Wat Sa Si, στο εσωτερικό του οποίο μπορεί κανείς να συναντήσει μία φιγούρα του Βούδα από γυψομάρμαρο. Η παρουσιάστρια θέλησε να μοιραστεί δύο εικόνες από το όμορφο τοπίο στο οποίο βρίσκεται το Wat Sa Si.

Το ταξίδι φαίνεται ότι ενθουσίασε την Μαρία Μπεκατώρου, αφού ανέβασε αρκετές ακόμα φωτογραφίες από φαγητά, ντόπιους, αλλά και την ίδια ως «happy traveller».

Δείτε τις αναρτήσεις

Related posts

Αθηνά Ωνάση: Το παλάτι των 15.000.000 δίπλα στην Αθήνα, που εσωτερικά είναι ο ορισμός της χλιδής

Την κλείδωσαν για 25 χρόνια στη σοφίτα: Η απάνθρωπη τιμωρία μιας μητέρας στην κόρη της, γιατί ερωτεύτηκε τον λάθος άντρα

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους