«Είχα κατάθλιψη, ήταν μεγάλη η πίεση, πήρα 70 κιλά»: Η Καλομοίρα μιλά για πρώτη φορά για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, στη συνέντευξη που παραχώρησε στη Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό “You”, μίλησε με μεγάλη ειλικρίνεια.

Οι δηλώσεις της

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε πως μετά τη γέννηση των παιδιών της έβαλε πολλά κιλά, γεγονός που την κατέβαλλε ψυχολογικά: “Οι εγκυμοσύνες μου με δυσκόλεψαν πάρα πολύ. Τα δίδυμα είχαν γεννηθεί πρόωρα και 3 χρόνια έκλαιγα πολλές φορές μόνη μου… Συνολικά και με τα τρία μου παιδιά είχα πάρει 70 κιλά, 40 κιλά με τα δίδυμα και 30 κιλά με τη μικρή. Ήμουν “τεράστια”, είχα κατάθλιψη, ήταν μεγάλη η πίεση που περνούσα. Πραγματικά θαυμάζω και χαίρομαι τις γυναίκες που στην εγκυμοσύνη τους είχαν ναυτίες, δεν ήταν εύκολα. Βέβαια, η μητρότητα είναι Θείο Δώρο που αξίζει κάθε δυσκολία”.

Όσον αφορά το πώς επέστρεψε στα αρχικά της κιλά, η Καλομοίρα ανέφερε: “Είχα νευριάσει με εμένα που είχα πάρει τόσα κιλά και ξέδινα στη γυμναστική. Σηκωνόμουν κάθε πρωί στις 04:30 και πήγαινα δύο ώρες στο γυμναστήριο μέχρι τις 07:30, γυρνούσα σπίτι και Γιώργος πήγαινε στην εταιρεία του. Μόλις που πρόλαβα να χάσω μερικά κιλά, όμως στην εγκυμοσύνη μου με την Αναστασία πάλι τα ίδια, ξαναπήρα πολλά κιλά. Έκανα γυμναστική με personal trainer 3 φορές την εβδομάδα που με βοήθησε αρκετά, γενικότερα όμως είχα πολλές αυξομειώσεις με το βάρος μου. Μόλις πέρυσι κατάφερα να βρω τα κιλά μου, με διατροφή, αποφεύγω τα τηγανητά και τους πολλούς υδατάνθρακες και κάνω καθημερινά γυμναστική”.

Related posts

Μόνο για γερά πορτοφóλια: Τóσο κάνει το φόρεμα που έβαλε η Όλγα Κεφαλογιάννη στην Ακρόπολη, μαθεύτηκε η τıμή

Συγκινεί ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος για τη Ζωή Λάσκαρη: ‘Έχω συμφιλιωθεί με αυτό το κενό. Δεν γεμίζει με τίποτα”

Χωρισμός βόμβα: Αυτό είναι το ζευγάρι της showbiz που χώρισε μετά από 5 χρόνια σχέσης-Ξανά μόνος ο ηθοποιός