Εγκατέλειψαν την Αθήνα για ζήσουν σε ειδυλλιακό σπίτι στα Κύθηρα – Η θέα από την ταράτσα της Αθηνάς Μαξίμου και του Αιμίλιου Χειλάκη

Η Αθηνά Μαξίμου ήταν καλεσμένη την Τρίτη (3/10) στην εκπομπή Fay’s Time με την ίδια να μιλάει αναλυτικά για τα επαγγελματικά της σχέδια και φυσικά με λόγια καρδιάς για τον αγαπημένο της σύζυγο, Αιμίλιο Χειλάκη.

Το ζευγάρι ηθοποιών ζει στην Αθήνα, ωστόσο πέρυσι πήραν την απόφαση να μείνουν για λίγο εκτός επαγγέλματος και έτσι πέρασαν όλον το χειμώνα στα αγαπημένα τους Κύθηρα.

Όπως τόνισε, η Αθηνά Μαξίμου το νησί αποτελεί μεγάλη αγάπη για εκείνη και τον Αιμίλιο Χειλάκη και μάλιστα αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες, που δημοσιεύουν στο instagram από το σπίτι τους εκεί.

Η απόφαση της Αθηνάς Μαξίμου και του Αιμίλιου Χειλάκη να ζήσουν στα Κύθηρα

«Πέρσι κάναμε αυτό το μεγάλο διάλειμμα, που το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου, πήγαμε στα Κύθηρα, εγώ έμεινα από τον Οκτώβρη μέχρι τον Ιούνιο. Ήταν καταπληκτικά, νομίζω ότι χρειάζεται να το κάνει κανείς αυτό όταν μπορεί.

Αγαπάμε πάρα πολύ τα Κύθηρα και πάντα ονειρευόμασταν να ζήσουμε έναν χειμώνα εκεί και έτσι τα φέραμε από εδώ τα φέραμε από εκεί και πέρσι τα καταφέραμε. Άλλαξαν πολλά, παίρνεις απόσταση, βλέπεις τα πράγματα από διαφορετικό μάτι, ξεκουράζεται το μυαλό, η ψυχή και επίσης η ησυχία και η φύση είναι κάτι που δεν το ανταλλάσσω με τίποτα», είπε η Αθηνά Μαξίμου.

Related posts

«Γονάτισε» για τον Βασίλη Μπισμπίκη η Δέσποινα Βανδή: «Θεέ μου μπορούσε να είχε πάθει…»

Δύσκολες ώρες για την Καλομοίρα: «Προσπαθώ πολύ να θεραπεύσω τον εαυτό μου…»

Μπήκε Survivor χωρισμένος και ξαναερωτεύτηκε: Η άγνωστη σχέση του Σάββα Γκέντσογλου με την κολλητή της Ιωάννας Τούνη