Έγινε γνωστό μετά από 31 χρόνια: Γι’ αυτό δεν είχε φινάλε το θρυλικό “Ρετιρέ”, το αδιέξοδο & το άδοξο τέλος της σειράς

Τον λόγο που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ η θρυλική σειρά του Mega «Το Ρετιρέ» αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Λοιπόν” ο Mάκης Δελαπόρτας.

Γιατί δεν είχε φινάλε η αγαπημένη σειρά;

Η σειρά “Το ρετιρέ” είναι συνυφασμένη για πολλές γενιές Ελλήνων τηλεθεατών με το καλοκαίρι, καθώς για περισσότερα από 20 χρόνια έπαιζε κάθε Αύγουστο μεσημέρι σε επαναλήψεις και απέκτησε έτσι ένα τεράστιο κοινό. Πολύ μεγαλύτερο από ό,τι είχε το 1990-1992 που έπαιζε αρχικά στο Mega.

31 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, ο Μάκης Δελαπόρτας εξηγεί σε συνέντευξη του στο περιοδικό “Λοιπόν”, γιατί η περίοδος που έπαιζε στο Ρετιρέ ήταν για εκείνος γλυκόπικρη. Μάλιστα, αποκαλύπτει και το λόγο που η σειρά δεν είχε ποτέ φινάλε.

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός: «Το “Ρετιρέ” είναι ένα πολύ γλυκό, αλλά και πικρό κομμάτι της ζωής μου. Και αυτό γιατί στα πρώτα γυρίσματα του “Ρετιρέ” έχασα τον πατέρα μου. Αυτό ήταν αγκάθι για μένα. Κάποιες σκηνές μου θυμίζουν το βαρύ κλίμα που βίωνα τότε, παρασκηνιακά και που έπρεπε να προσπερνάω μπροστά στην κάμερα. Είναι κάτι που το λέω για πρώτη φορά».

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί η δημοφιλής σειρά τελείωσε “άδοξα”: «Δεν έχει φινάλε το “Ρετιρέ“, γιατί δύο από τις πρωταγωνίστριες ζήτησαν παραπάνω χρήματα για να συνεχίσουν. Ο Δαλιανίδης εγωιστικά είπε “όχι” και αποφάσισε να το σταματήσει και να γυρίσει τους Μικρομεσαίους».

Μπορεί η σειρά να μην είχε φινάλε, αλλά ο Μάκης Δελαπόρτας τουλάχιστον έδωσε φινάλε στις διάφορες φημολογίες που υπήρχαν όλα αυτά τα χρόνια για τους λόγους που δε μάθαμε ποτέ τι απέγινε η Κατερίνα Σοφιανού και πώς κύλησε η σχέση της με τον “φαρμακοτρίφτη”.

Related posts

“Η Κατερίνα Καινούργιου δεν χρειάζεται προξενιά, την κυνηγάνε τόσοι άντρες που δεν μπορεί να διαλέξει”

“Έχεις φιλήσει τη μισή showbiz” Σούσουρο με τη φωτό της Άννας Βίσση να φιλιέται με τον Λευτέρη Πανταζή

“Απογοητεύτηκαν σήμερα οι γιατροί”: Ραγδαίες εξελίξεις για τον Δημήτρη Κόκοτα, μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα