Έγινε γνωστό 7 χρόνια μετά: Η τραγική αποκάλυψη του Αντώνη Ρέμου για τον Παντελή Παντελίδη

Σε μία τραγική αποκάλυψη προχώρησε ο Αντώνης Ρέμος για τον Παντελή Παντελίδη 7 χρόνια μετά το θάνατό του σε τροχαίο. Παράλληλα, ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε ότι οι συνεπιβάτιδες διεκδικούν 1 εκατομμύριο ευρώ η καθεμία.

Συγκεκριμένα, ενθουσιασμός επικράτησε στη μουσική Ακαδημία του Fame Story όταν οι σπουδαστές είδαν να μπαίνει ο Αντώνης Ρέμος. Ο τραγουδιστής συνεχάρη όλα τα παιδιά που έφτασαν σε αυτό το σημείο και τους έδωσε κάποιες συμβουλές τονίζοντας πως δε φτάνει μόνο η τύχη, αλλά χρειάζεται και δουλειά.

«Η τύχη είναι τυχερή, η επιτυχία ποτέ τυχαία», είπε χαρακτηριστικά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης θυμήθηκε τον Παντελή Παντελίδη και τα τραγούδια που έγραφε: «Ο Παντελής είχε μια αλήθεια μέσα του. Δεν ήταν ούτε ο πιο μεγάλος στιχουργός, ούτε ο πιο μεγάλος συνθέτης. Πέντε λέξεις έβαζε αλλά ο τρόπος που τις έβαζε ήταν μοναδικός. Ήταν ράπερ στο λαϊκό τραγούδι. Το ξεκίνημά του ήταν βιωματικό».

Η τραγική αποκάλυψη του Αντώνη Ρέμου

Μάλιστα, θυμήθηκε κι ένα περιστατικό με τον αείμνηστο τραγουδιστή και συγκινήθηκε: «Ταξιδεύαμε με τον Παντελή και με δυο φίλους από τη Θεσσαλονίκη. Βάζει να ακούσουμε τα τραγούδια. Ακούμε το τραγούδι Πίνω από εκεί ψηλα για σένα και λέει πως είναι για ένα φίλο που σκοτώθηκε σε τροχαίο. Τότε του λέω: «Αυτό είναι το κομμάτι σου». Και δυστυχώς μετά από χρόνια έγινε το κομμάτι του».

Related posts

“Κάναμε ανακαίνιση” Μπάνιο από χρυσάφι η Μενεγάκη στην Άνδρο, δωμάτιο που θα ζήλευε και η Μαρί Σαντάλ

“Ειδικά το τελευταίο” Οι 4 κανόνες που ακολουθεί η Ιωάννα Τούνη για να έχει αυτό το κορμί

Σκαφάτη η Δαλάκα: Το νησί του Ιονίου που λίγοι ξέρουν και οι διακοπές μετά το Survivor χωρίς σύντροφο