Έγινε γνωστό 5 μήνες μετά το θάνατο του Καρρά: «Βγήκαν δυο τύποι με πιστόλια και τον απήγαγαν» – Η ανατριχιαστική αποκάλυψη

Μετά τον θάνατο του Βασίλη Καρρά έγινε γνωστό πως πρόκειται να δημοσιευθεί βιβλίο με την αυτοβιογραφία του. Ο συγγραφέας αυτού, Θάνος Κανούσης, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15/5 ως καλεσμένος στην εκπομπή της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και αποκάλυψε διάφορα άγνωστα κομμάτια για τη ζωή του σπουδαίου καλλιτέχνη. Πιο συγκεκριμένα, περιέγραψε τη στιγμή που άγνωστοι το είχαν απαγάγει, εξηγώντας πως βρέθηκε τελικά και σταμάτησε ο πανικός που είχε δημιουργηθεί τότε.

Όλη η αλήθεια για την απαγωγή του Βασίλη Καρρά

«Αυτό ήταν ακόμα πιο σκληρό. Ξύπνησε κάποια στιγμή για να πάει στο πανηγύρι, στο Αγρίνιο ήταν. Άργησαν να τον πάρουν οι άνθρωποι. Ήταν εκεί δύο τύποι οι οποίοι συστήθηκαν σαν καπνέμποροι και του είπαν “άρχοντά μου, τι κάνεις, εμείς θα σε πάμε στο πανηγύρι” και ο Βασίλης τους είπε ότι αφού ξέρετε πάμε. Δύο άνθρωποι που έλεγαν ότι ήταν θαυμαστές του. Στην πορεία λοξοδρόμησε το αυτοκίνητο μέσα στα καλαμπόκια και βγήκαν δυο τύποι με πιστόλια και τον απήγαγαν.

Τον πήγαν σε ένα ακατοίκητο χωριό μέχρι τις 4 το πρωί και η συναυλία δεν έγινε. Καταλαβαίνετε γιατί δεν έγινε αυτό γιατί στο ίδιο πανηγύρι υπήρχαν κι άλλοι καλλιτέχνες σε άλλα μέρη και τότε ο Βασίλης ήταν πρώτο όνομα. Ήταν πολύ κακή αυτή η στιγμή, γιατί οι δικοί του άνθρωποι δεν ήξεραν που είναι ο Βασίλης. Όταν επέστρεψε, τον βρήκε ένας αυγουλάς τυχαία και τρελάθηκε που τον είδε, δεν ήξεραν τι να κάνουν και ήταν σε μεγάλη απόγνωση», εξομολογήθηκε.

Σε άλλο σημείο επισήμανε, επίσης: «Τον ρώτησα κάποια στιγμή μήπως δεν πρέπει να το βάλουμε αυτό στο βιβλίο και μου είπε “Είσαι καλά; Αυτό πρέπει να βάλουμε πρώτα από όλα, ο κόσμος πρέπει να μάθει τη ζωή μου, ότι κι εγώ έχω ελαττώματα”. Μια δεκαετία έπαιζε ζάρια, έχει παίξει ένα σπίτι στα ζάρια. Ο κόσμος διαβάζοντας την αυτοβιογραφία του, τις ιστορίες, θα καταλάβει ποιο είναι το καλό από το κακό. Είναι κακό να είσαι εθισμένος στον τζόγο. Ήταν αυθεντικός. Είναι ο πιο ευαίσθητος άνθρωπος που γνώρισα στη ζωή μου».

Related posts

Ποιος είναι ο Απόστολος Λύτρας: Η χλιδάτη ζωή, τα υπερπολυτελή αυτοκίνητα και οι διακοπές με το σκάφος

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μετακομίζει και βρήκε τις πιο εμβλητικές βιντεοκασέτες από τα 90s -Τις είχαμε όλοι

Ευτυχισμένοι μαζί: Η σπάνια δημόσια εμφάνιση της Μαριάννα Τουμασάτου με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Σταύρου