Έγινε DJ, άφησε άσπρα μαλλιά, τα άλλαξε όλα: Τη “Σόφη” του Ντόλτσε Βίτα στα 56 της δεν τη γνωρίζει ούτε η Μαρκάτου

Η Γαλήνη Τσεβά «συστήθηκε» στο τηλεοπτικό κοινό ως «Σόφη» στη σειρά «Ντόλτσε Βίτα».

Μέχρι σήμερα έχει παίξει και σε άλλες σειρές ωστόσο στην καρδιά των τηλεθεατών θα είναι πάντα η «Σόφη», η χαριτωμένη γραμματέας της «Χριστίνας Μαρκάτου».

Η ηθοποιός έκανε μία σπάνια εμφάνιση πριν από λίγες ώρες με διαφορετικό αλλά υπέροχο look.

Η νέα καριέρα ως DJ και η κόρη της

Η Γαλήνη Τσεβά έχει αφήσει πια ως δεύτερη επαγγελματική επιλογή την υποκριτική. Η περίοδος της κρίσης, άλλαξε τη ζωή αρκετών ηθοποιών και η ίδια όπως είχε δηλώσει στις συνεντεύξεις της, εργάζεται πια αφενός ως DJ, αφετέρου κάνοντας και τη μουσική επιμέλεια σε γνωστές θεατρικές παραστάσεις.

«Δεν τα βγάζω πέρα. Έχω στεγαστικό δάνειο και άλλα δάνεια σε πολλές τράπεζες, υποχρεώσεις που συνεχώς τρέχουν και γενικά ό,τι περνάμε όλοι μας», όπως είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

Από την κοκκινομάλλα Σόφη στο «Ντόλτσε Βίτα» και τη Ζέτα στο «Δέκα λεπτά κήρυγμα» , η Γαλήνη Τσεβά πέρασε στην πιο ροκ εκδοχή της.

Βέβαια αυτή η τάση τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετηθεί όλο και από περισσότερες γυναίκες.

Πριν από λίγες ώρες η Γαλήνη έκανε μία έξοδο με τους καλούς της φίλους, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση και την Μπέσυ Μάλφα. Άβαφη, γυμνασμένη και με τα άσπρα της μαλλιά σήμα κατατεθέν της.

Η ηθοποιός και μουσική επιμελήτρια έχει αποκτήσει μία κόρη τη Δανάη η οποία είναι σήμερα 30 ετών και σε μία σπάνια κοινή τους φωτογράφιση για το περιοδικό Like, πριν από λίγα χρόνια, θα δεις πως είναι ολόιδιες. Σαν ξαναβλέπεις τη Σόφη.

«Με τον πατέρα της κόρης μου, χωρίσαμε στα δύο της χρόνια. Ήμουν τυχερή γιατί το παιδί δεν χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και να μου πει, ότι θα πάει να βρει τον μπαμπά της. Δεν ένιωσε την έλλειψη του πατέρα της, γιατί δεν τον είχε γνωρίσει. Ίσως να περίμενε πως την αναζητήσει ο ίδιος», είχε πει η Γαλήνη Τσεβά σε τηλεοπτική της συνέντευξη.

Related posts

“Πήγαινε γυρεύοντας” Μόνο μία ηθοποιός τόλμησε να πει την αλήθεια για το φονικό του Σεργιανόπουλου τόσα χρόνια μετά

“Έτσι για την πλάκα μου”: Ο Snik πήγε εκδρομή στο Ναύπλιο και αγόρασε ρολόι που κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα

Του πείραξαν τη γυναίκα, έγινε έξω φρενών: Ο Δάντης έβαλε στη θέση του τον Άρη Σοιλέδη μετά από αυτό