Έφυγε από το σπίτι, πήγε στα αδέρφια της για να το ξεπεράσει: Στην Πάρο η Κατερίνα Δαλάκα μετά τον χωρισμό της από τον Φιντιρίκο

Την Πάρο επέλεξε για τις διακοπές της η Κατερίνα , που βρίσκεται με τα αγαπημένα της πρόσωπα, τα αδέρφια της και μακριά από τον Δημήτρη.

Στην Πάρο η Κατερίνα Δαλάκα

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TLIFE και μετά από επικοινωνία με πρόσωπο από το περιβάλλον του του ζευγαριού, η Κατερίνα Δαλάκα πλέον δεν μένει στο σπίτι του επιχειρηματία, στη Βούλα. Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο Δημήτρης Φιντιρίκος είναι δυσαρεστημένος με κάποια πράγματα και την εξέλιξή τους.
Να θυμίσουμε ότι ο επιχειρηματίας και η αθλήτρια είχαν χωρίσει και στις αρχές του φετινού χειμώνα, καθώς ο Δημήτρης Φιντιρίκος διαφωνούσε με την απόφασή της να συμμετέχει για τρίτη φορά στο Survivor.

Η νέα κρίση στη σχέση τους προδόθηκε και μέσα από τα social media, καθώς οι δυο τους είχαν αρκετές ημέρες να ανεβάσουν κοινή ανάρτηση στο instagram.

Τις τελευταίες ώρες η Κατερίνα Δαλάκα βρίσκεται στην Πάρο, όπως αποκάλυψε με σχετική ανάρτησή της, η αθλήτρια πόζαρε μαζί με τα αδέλφια της, δημοσιεύοντας φωτογραφίες της από το νησί.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ