Έδωσε στεγνά τον Σοϊλέδη, δεν έκρυψε τίποτα: «Γνωρίζω την καινούρια του σύντροφο, έχει μεγαλώσει με την Μαριαλένα…»

Ο Σάκης Κατσούλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη δημοσιογράφο, Αναστασία Ζάρκα για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη από την Μαρία Αντωνά, καθώς διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το ζευγάρι.

Οι κοινές διακοπές του Σάκη Κατσούλη με Άρη Σοϊλέδη και Μαρία Αντωνά

Ο νικητής του Survivor, που έχει κρατήσει ίσες αποστάσεις από το πρώην ζευγάρι, υπογράμμισε ότι «είναι και οι δύο πολύ φίλοι μας, πέρυσι είχαμε πάει διακοπές μαζί. Δεν μου πάει η ψυχή να τους πάρω τηλέφωνο να ρωτήσω τι έχει γίνει. Η Μαρία γύρισε από ένα παιχνίδι που ήταν σε απομόνωση, δεν ήξερε τι γίνεται έξω. Ο Άρης έχει βαλθεί αρκετά από όλους. Θεωρώ ότι ούτε και οι ίδιοι μπορούν να μου πουν ακόμα τι πραγματικά έχει συμβεί μεταξύ τους».

Για τη νέα σχέση του Άρη Σοϊλέδη, ο επιχειρηματίας ξεκαθάρισε ότι «ξέρω την καινούρια σχέση του Άρη Σοϊλέδη, αλλά την ξέρω από εκεί που την ξέρετε κι εσείς. Η Μαριαλένα ίσως να έχει βρεθεί μαζί της. Νομίζω έχουν μεγαλώσει μαζί, είναι από την περιοχή μας».

Ερωτηθείς αν έχει επικοινωνήσει μαζί του, επεσήμανε ότι «δεν έχουμε μπει στη διαδικασία να μιλήσουμε ούτε με τον Άρη, ούτε με την κοπέλα, ούτε με τη Μαρία. Και η Μαρία ίσως να σκεφτεί κάτι άλλο, το οποίο δεν ισχύει. Εμείς δεν βρεθήκαμε ούτε μία φορά με τον Άρη όσο έλειπε».

Related posts

Σούσουρο με την Πόπη Μαλλιωτάκη: Η βραδινή έξοδος στη Γλυφάδα και το στιλ που τράβηξε όλα τα βλέμματα

Στιγμές χαλάρωσης για τον Στέφανο Κασσελάκη: Μαζί με τον σύζυγο του σε fashion show με επώνυμους καλεσμένους

Ούτε μπότοξ, ούτε πλαστική: Αυτό κάνει η Τόνια Σωτηροπούλου & δείχνει 5 χρόνια νεότερη, η πιο φυσική αντιγήρανση