Έχουν ένα γιο και μια κόρη: Αυτή είναι η 50χρονη πρώην σύζυγος του Γιάννη Στάνκογλου που υπήρξε αφεντικό του

Στο «κλαμπ» των χωρισμένων έχει μπει τους τελευταίους μήνες ο Γιάννης Στάνκογλου, ο οποίος πήρε διαζύγιο από την επί χρόνια σύζυγό του και μητέρα των δύο του παιδιών.Την είδηση επιβεβαίωσε ο ίδιος ο ηθοποιός σε συνέντευξή του, μετά τις φήμες που κυκλοφορούσαν, αποκαλύπτοντας πως έχουν χωρίσει πάνω από τρία χρόνια!

Η πρώην σύζυγός του Γιάννη Στάνκογλου και η γνωριμία τους

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν παντρεμένος με τη σκηνοθέτιδα και σεναριογράφο Αλίκη Δανέζη-Κνούτσεν. Γεννήθηκε στη Λιόν της Γαλλίας το 1973, ενώ έχει μεγαλώσει στη Λευκωσία. Οι σπουδές της έλαβαν χώρα στις ΗΠΑ και σχετίζονταν με τον κινηματογράφο και τις καλές τέχνες ενώ πήρε εξειδίκευση στη σκηνοθεσία και τη γραφή σεναρίου.

«Με τη σύζυγό μου γνωριστήκαμε για δουλειά. Μου έκανε οντισιόν. Με βρήκε μέσω Ίντερνετ. Δεν υπήρξε έρωτας με την πρώτη ματιά. Με την τρίτη υπήρξε. Δουλέψαμε στην ταινία της. Μετά φύγαμε μαζί στη Νέα Υόρκη, κάναμε εκεί μια παράσταση. Γυρίσαμε πίσω. Στο σπίτι η σύζυγός μου είναι το αφεντικό. Υπάρχει μεγάλος θαυμασμός του ενός για τον άλλον», είχε πει μεταξύ άλλων ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Δείτε τους μαζί

Related posts

“Εκείνη μου λείπει, όχι ο γάμος” Το ξεστόμισε ο Μαραντίνης 5 χρόνια μετά το διαζύγιο από τη Χρηστίδου

“Τι είπες ρε για την Έλενά μας;” Έξαλλος ο κόσμος με τον Κονδυλάτο και τα σχόλια για τα κιλά της Παπαρίζου

Νέος άντρας στη ζωή της Ναταλίας Γερμανού! Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί για την παρουσιάστρια