«Έχουμε κάνει κράτηση εδώ και μια εβδομάδα»: «Αγώνας» για να πιάσουν μια ξαπλώστρα στα beach bars της Αττικής, μέχρι και 190 ευρώ για ένα σετ

Beach bar Αττικής: «Δίνουν μάχη» οι λουόμενοι για να βρουν μια ξαπλώστρα
Οι πολίτες της Αττικής προσπαθούν να ξεφύγουν από τον καύσωνα και να δροσιστούν στις παραλίες της Αττικής όμως θα πρέπει πρώτα να δώσουν μάχη για να βρουν μια θέση στην παραλία. Δεν αρκεί μόνο να ξεκινήσουν από νωρίς το πρωί αλλά όπως αποκάλυψε ρεπορτάζ του MEGA, θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέχρι και μια εβδομάδα πριν, αν επιλέξουν οργανωμένη παραλία.

Αν επιλέξουν να πάνε χωρίς κράτηση τότε θα έρθουν αντιμέτωποι με μεγάλες ουρές έξω από τα beach bars, αφού μια θέση στην παραλία είναι δυσεύρετη.

Χαμός με τις online κρατήσεις στα beach bars της Αττικής
Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Mega, οι περισσότεροι λουόμενοι ανέφεραν πως έχουν κάνει κρατήσεις για να βρουν ξαπλώστρα εδώ και μια εβδομάδα.

«Όλοι όσοι έχουν κρατήσεις έρχονται από τις 8 το πρωί για να προλάβουν γιατί η παραλία είναι γεμάτη, ειδικά τώρα με τον καύσωνα είναι όλα γεμάτα. Γίνονται βέβαια και προκρατήσεις και καλό θα είναι να γίνουν 3,4 ημέρες νωρίτερα. Παίρνουν και 7 και 8 ημέρες νωρίτερα για να βρουν να κρατήσουμε ένα σετ», δήλωσε η υπεύθυνη beach bar.

Οι περισσότερες κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά. Βeach bar εντός και εκτός Αττικής παρέχουν σετ ομπρέλας με δύο ξαπλώστρες με τις τιμές να ξεκινούν το σαββατοκύριακο από 20 ευρώ και να φθάνουν ακόμα και τα 190 ευρώ.

Οι ελεύθερες ξαπλώστρες στις οργανωμένες παραλίες είναι είδος προς εξαφάνιση ιδιαίτερα αυτές τις ημέρες του καύσωνα.

Related posts

Κάνουν μια νέα αρχή, τα συγχώρησε όλα: Η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε την κίνηση 5 χρόνια μετά το διαζύγιο με τον Μαραντίνη

Έγραψε μόνο 4 λέξεις: Ο Άγγελος Λάτσιος είπε χρόνια πολλά στην μαμά του με τον πιο γλυκό τρόπο

Χείμαρρος η Super Κική για Μαυρίκιο Μαυρικίου και Ιλάειρα Ζήση: “Ποιο ζευγάρι; Στη φαντασία σου εννοείς. Ποιος τα λέει αυτά;”