«Έχω βγει λυσσάρα, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά»: Ράκος η Κατερίνα Καινούργιου, απαντά στο «κράξιμο» που δέχτηκε

Η Κατερίνα Καινούργιου εξέφρασε σήμερα το παράπονό της για τα μηνύματα που δέχτηκε από τους τηλεθεατές,φανερά ενοχλημένη. Η αγαπημένη μας ξανθιά όμορφη παρουσιάστρια δέχθηκε επίθεση και κακεντρεχή σχόλια κι όλα αυτά επειδή έκανε ένα κοπλιμέντο σοτν νεαρό που φιλοξενήθηκε τις προάλλες στην εκπομπή της.

Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στο «κράξιμο»

«Καλέ τι ωραίο παιδί. Γειά σου Βασίλη. Βασίλη, πόσο χρονών είσαι; 29, τι να σε κάνω; Τι ζώδιο είσαι; Βασίλη, δε με ενδιαφέρει καθόλου το τραγούδι σου αλλά, πως δε σε έχω δει τόσο καιρό;», ρωτούσε χαμογελώντας.

Τότε ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε στον καλλιτέχνη να αφήσει το τηλέφωνό του στην παραγωγή, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Ποτέ, δεν κάνω τέτοια πράγματα να στείλω εγώ πρώτη, αλλά, αν θες μπορείς να πάρεις τον δικό μου αριθμό».Το πρωί της Τρίτης, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως μετά την επικοινωνία της με τον Βασίλη Κούρτη και το κοπλιμέντο που του έκανε, δέχτηκε εκατοντάδες αρνητικά σχόλια από τηλεθεατές, οι οποίοι τη χαρακτηρίζουν «λυσσάρα».

«Το να πεις σε έναν άνθρωπο “τι ωραίο παιδί” δεν είναι κακό, εγώ το λέω και σε γυναίκες. Τι bullying ήταν αυτό που δέχτηκα; Τι επίθεση; Να τα βγάλω αυτά που γράφανε, να τρελαθείτε. Να ηρεμήσουμε λίγο, ξεπερνάμε τα όρια. Έχω βγει μια λυσσάρα, χθες που κάναμε πλάκα. Μετά το τι βρισίδι έφαγα… Bullying. Μου έγραφαν “cougar, MILFάρα…”, δηλαδή πραγματικά, 37 χρονών είμαι ρε παιδιά. Είναι κακό που είπα σε ένα παιδί “τι ωραίο παιδί είσαι;”. Δεν πάει καλά ο κόσμος μερικές φορές» σχολίασε εμφανώς ενοχλημένη.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα