«Έχω αποφασίσει να μην κάνω πλαστικές επεμβάσεις»: Η Κατερίνα Διδασκάλου μεγαλώνει φυσικά και αγαπά τις ρυτίδες της

Η Κατερίνα Διδασκάλου είναι ηθοποιός με πολύ πλούσιο βιογραφικό τόσο στο θέατρο όσο και στην τηλεόραση. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει τρία παιδιά και ζει σε ένα όμορφο σπίτι με θέα την Ακρόπολη. Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών, κινηματογραφικών ταινιών και θεατρικών παραστάσεων. Φέτος, την απολαμβάνουμε στη σειρά «Μαύρο Ρόδο» και συγκεντρώνει τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνεία της.

Η μεσογειακή ομορφιά της είναι αδιαμφισβήτητη και η ίδια έχει μιλήσει αρκετές φορές για την επιλογή της να μεγαλώνει φυσικά και να μην προχωρά σε πλαστικές επεμβάσεις. Σήμερα, είναι 62 ετών και είναι μια πανέμορφη γυναίκα που αγαπάμε να βλέπουμε!

Κατερίνα Διδασκάλου: «Προτιμώ να λένε, η Διδασκάλου μεγαλώνει καλά»

«Ο κόσμος με βλέπει τόσα χρόνια πια! Και βέβαια περνάει ο χρόνος, αλλά έχω αποφασίσει να μην κάνω επεμβάσεις. Προτιμώ να λένε, η Διδασκάλου μεγαλώνει καλά παρά να λένε πωπω πώς παραμορφώθηκε. Αγαπημένο μου μοτο είναι το τραγούδι των Rolling Stones που λέει ” Time is on my side…” και έτσι ακριβώς νιώθω», έχει πει σε συνέντευξη που έδωσε στην εφημερίδα Αγορά και στην Κορύνα Μαντάγαρη.

«Να σου πω την αλήθεια, όλο και το γυροφέρνω στο μυαλό μου, αυτό το ενδεχόμενο. Από την άλλη πλευρά, επειδή έχω πολύ λεπτό δέρμα και θα φανεί οτιδήποτε τολμήσω, δεν έχω κάνει κάτι ακόμη. Ούτε μεσοθεραπεία δεν έχω κάνει. Φοβάμαι μήπως φανεί η μεγάλη διαφορά, μήπως τελικά φανώ ως άλλη. Βλέπω τις μεγαλύτερες σταρ του Hollywood, οι οποίες έχουν πολλά χρήματα και πηγαίνουν στους καλύτερους πλαστικούς και πάλι δεν έχουν καλά αποτελέσματα. Δεν λέω μεγάλα λόγια, αλλά καμιά φορά σκέφτομαι, μήπως αφήσω τον εαυτό μου μόνο του να μεγαλώσει όμορφα. Προτιμώ μερικές ρυτίδες παραπάνω, από το να αλλοιωθεί το πρόσωπό μου».

Related posts

Θεά του στιλ: Η Μάγδα Τσέγκου με μίνι φούστα έκανε όλο το Ελληνικό να θαμάζει τα καλλίγραμμα πόδια της

«Κόλαφος» ο Γιαννακόπουλος για Maestro: «Με έπιασε εμετός – Όλοι ξέρουμε πώς έγινε ηθοποιός!»

Του έπεσαν τα μαλλιά του Γρηγόρη: Ο παίκτης που σάρωσε τα πάντα με 100.000 ευρώ και η τραγική ειρωνεία