Έχει ταξιδέψει παντού, κέρδισε το πρώτο του βραβείο: Ο γιος της Τούνη έγινε ενός έτους & το γιόρτασαν υπερπαραγωγή

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους. Το διπλό πάρτι και το ξεχωριστό βραβείο που διεκδικεί ο μικρός Πάρης.

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται εδώ και λίγα 24ωρα η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, οι οποίοι μετά το ταξίδι τους στο Μεξικό αποφάσισαν να περάσουν μερικές ημέρες χαλάρωσης στη συμπρωτεύουσα.

Η αγαπημένη οικογένεια υποδέχθηκε το νέο έτος στη μαγευτική Tulum και παραμένει σε εορταστικό mood, καθώς η influencer είχε χθες (07/01) την ονομαστική της εορτή και ο μικρός Πάρης γίνεται σύντομα ενός έτους.

Η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με τον Πάρη στη Νέα Υόρκη και τα σχόλια είπαν την αλήθεια για τον γιο της

Τα προεόρτιο πάρτι γενεθλίων του Νουνίτο

Σε μία ημέρα (9 Ιανουαρίου) ο μονάκριβος γιος του ζευγαριού θα γιορτάσει τα πρώτα του γενέθλια και είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο τυχερά και πολυταξιδεμένα μωρά της εγχώριας showbiz. Ο μικρός Πάρης Αλεξάνδρου έχει σημειώσει ρεκόρ ταξιδιών και συγκεντρώνει συχνά το ενδιαφέρον του Τύπου αλλά και των χιλιάδων διαδικτυακών φίλων που απαριθμούν οι γονείς του.

Πριν από μερικές ώρες η Ιωάννα Τούνη διοργάνωσε sushi dinner στο πολυτελές σπίτι της για έναν πολύ ξεχωριστό λόγο: τα προεόρτια γενέθλια του γιου της.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε τους πιο στενούς του φίλους και συνεργάτες μαζί με τους οποίους αποφάσισε να μοιραστεί μια από τις πιο σημαντικές στιγμές: το πρώτο πάρτι γενεθλίων του γιου τους, Πάρη.

Related posts

Δύσκολες ώρες για τη Δέσποινα Βανδή: Μόλις ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα

Περήφανη η μητέρα της Σάττι: «Ένιωσα συγκινημένη όταν την είδα στη σκηνή»

Έγινε 62, μοιάζει 35: H Κάρολαϊν του Τόλμη και Γοητεία μοιάζει να βρήκε το ελιξίριο της νεότητας