Έχει τατουάζ το όνομά της, μοιάζουν εκπληκτικά: Ο Γιώργος Καραμίχος μας συστήνει την 24χρονη κόρη του

Γιώργος Καραμίχος: Η σπουδαία επαγγελματική πορεία στην υποκριτική δεν τον κράτησαν μακριά από το να αποκτήσει ένα παιδί.

Ο Γιώργος Καραμίχος έγινε μπαμπάς στα 24

Η καλλιτεχνική του πορεία είναι σπουδαία καθώς έχει συμμετάσχει σε παραστάσεις στο Εθνικό, ενώ έχει εργασθεί και σε πολλές κινηματογραφικές ταινίες. Όσον αφορά στην σκηνοθεσία η παράσταση «Συμβολαιογράφος» του Νίκου Βασιλειάδη υπήρξε η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα.

Ο γνωστός ηθοποιός προσπαθεί να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και εμφανίζεται μόνο όταν έχει κάτι ουσιώδες να πει.Αυτό που λίγοι γνωρίζουν για τον Γιώργο Καραμίχο, είναι ότι εκτός από τον 7χρονο γιο του Ντιέγκο Τζον, έχει ακόμη μια κόρη, την Ρεγγίνα, η οποία σήμερα είναι 24 χρονών και ζει μόνιμα στην Ολλανδία. Με δεδομένο ότι ο ηθοποιός είναι σήμερα 48 ετών, την απέκτησα όταν εκείνος ήταν επίσης 24.

«Στα 24 μου γεννήθηκε η κόρη μου. Δεν ξέρω πώς είναι να μην έχεις ευθύνες και υποχρεώσεις. Προφανώς θα είχα συμπεριφορές που μπορεί να έχουν ενοχλήσει -ήμουν πάντα τζόρας και ενοχλητικός. Προέκυψε να γίνω μπαμπάς αλλά το να είμαι πατέρας είναι από τα πιο σημαντικά κομμάτια της ζωής μου».

Δείτε φωτογραφίες της κόρης του

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν