Έχει πισίνα γυμναστήριο, τζάκι «θηρίο» και παραδοσιακή κουζίνα – Φωτογραφίες από το σπίτι του Σάκη Ρουβά & της Ζυγούλη στο Νέο Βουτζά

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι και οι δύο πολλοί ενεργοί στα social media τους και αναρτούν πολλές φωτογραφίες και βίντεο ιδιαίτερα στα προφίλ τους στο Instagram. Συχνά μοιράζονται στιγμές από τη δουλειά τους, όμως δεν λείπουν και τα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με την οικογένειά τους, τα τέσσερα παιδιά τους.

Το παραδοσιακό σπίτι τους στο Νέο Βουτζά

Μέσα από αυτά παίρνουμε γεύση και από το εσωτερικό του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται λίγο πιο έξω από την Αθήνα, στο Νέο Βουτζά συγκεκριμένα. Πρόκειται για μία μονοκατοικία σε ροζ χρώμα εξωτερικά, η οποία περιλαμβάνει ένα τεράστιο τζάκι στο σαλόνι, εκεί που ο τραγουδιστής έχει το πιάνο του.

Η κουζίνα τους είναι τέρμα παραδοσιακή, με ανοιχτά χρώματα και πλακάκια στον τοίχο, ενώ όλα τα βλέμματα πέφτουν στην εντυπωσιακή αυλή του ζευγαριού, στην οποία υπάρχουν κούνιες και παιχνίδια για να παίζουν τα παιδιά τους, πολλά λουλούδια και φυτά, όπως ανθισμένες λεμονιές.

Κάτι που δεν φαίνεται, ωστόσο, είναι η πισίνα και το γυμναστήριο που διαθέτουν επίσης!

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Ουρές στα νυχάδικα! Η Σίσσυ έκανε το μανικιούρ που θα ζήλευε ακόμη και μια γνήσια Γαλλίδα

“Υπάρχει φλερτ από το σαρβάιβορ!” Της πέσαν τα μαλλιά της Ηλιάδη όταν το έμαθε για τον Γκέντσογλου

Έτσι γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας: Η γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και το παραμύθι 15 ετών