Έχει πάντα στο κομοδίνο του μια φιάλη οξυγόνου: Η σπάvια πάθηση του Νίνο που προσβάλλει 1 στα 10.000 άτομα

Ο γνωστός καλλιτέχνης Νίνο μίλησε για μία σπάνια πάθηση από την οποία πάσχει, καθώς και για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ζει.

Ο Νίνο αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τραγουδιστές της γενιάς του. Με την ανατρεπτική και αυθεντική του προσωπικότητα, έχει καταφέρει να κερδίσει ένα πιστό κοινό μέσα από τα χρόνια.

Σπάνια δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο, όποτε επιλέγει να μιλήσει, είναι ειλικρινής και αυθόρμητος στις δηλώσεις του.
Ο Νίνο, σε μια εκ βάθους εξομολόγηση στο περιοδικό «Esquire» για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί εδώ και πολλά χρόνια.

Πάσχει από αθροιστική κεφαλαλγία

«Ο κόσμος που σε βλέπει να φεύγεις τρέχοντας από την σκηνή, δεν ξέρει ότι έφυγες γιατί δεν ήθελες να σε δουν να καταρρέεις από τον πόνο μπροστά στα μάτια τους… ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται πίσω από τις κάμερες ή πίσω από τις κουρτίνες της αυλαίας», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νίνο.

Όπως αποκάλυψε επίσης ο τραγουδιστής, χρειάζεται να έχει κάθε βράδυ δίπλα στο κομοδίνο του μια φιάλη οξυγόνου σε περίπτωση που τον πιάσει κρίση λόγω της ασθένειας.

Σύμφωνα με ιατρικές έρευνες, η αθροιστική κεφαλαλγία από την οποία πάσχει ο Νίνο, προσβάλλει ένα άτομο στους 10.000 ανθρώπους.

Related posts

Η Μαρίνα Σάττι “τάπωσε” την Αθηναΐς Νέγκα: Η απάντηση της μετά το σάλο στα MAD VMA

Περήφανος πατέρας ο Γιώργος Βουλγαράκης: Καμάρωσε την κόρη του Παυλίνα πάνω στη σκηνή & δεν μπορούσε να κρύψει την χαρά του

Τράβηξε όλα τα βλέμματα: Υπέρκομψη η Μαρία Ηλιάκη, πήγε σε εκδήλωση με τη φούστα που θα φοράνε όλες το 2024