Έχει ήδη προβλέψει το πρόγραμμα της κηδείας του:Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποκαλύπτει λεπτομερώς τι θέλει να γίνει όταν πεθάνει

Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ Σπύρος Μπιμπίλας σε πρόσφατη συνέντευξη του εξομολογήθηκε για τον τρόπο που επιθυμεί να γίνει η κηδεία του.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και απάντησε σε όλες τις μακάβριες ερωτήσεις της Φωτεινής Ψυχίδου.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια πώς θα ήθελε να γίνει η κηδεία του.

Η δήλωση του Σπύρου Μπιμπίλα για την κηδεία του

«Έχω σκεφτεί την κηδεία μου και είναι καταγεγραμμένη στο βιβλίο που ετοιμάζω. Θέλω να καώ. Παρότι προέρχομαι από οικογένεια που είχε γραφείο τελετών κι έχω μεγαλώσει μέσα στα φέρετρα, δεν θέλω κηδεία, ούτε θρησκευτική ούτε πολιτική. Άλλο μεγάλο ψέμα. Ποια αιωνία η μνήμη;», αναφέρει αρχικά ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Πρόσθεσε μάλιστα «Έχω αφήσει πού θα πάει η στάχτη μου. Στον Προφήτη Ηλία. Εκεί θα ανοίξουν έναν λάκκο και θα βάλουν τη στάχτη. Μετά να βάλουν μια αροκάρια, που είναι το αγαπημένο μου δέντρο, και να μεγαλώνει και να βλέπει μπροστά η αροκάρια το πέλαγος. Όμως έχω αφήσει και χρήματα για να γίνει μια μεγάλη γιορτή και ένα ηχητικό μήνυμα που θα ακουστεί όταν θα φύγω από τη ζωή. Grande θάνατος είναι του Αγαμέμνονα».

Related posts

Κόκκινο μπουστάκι, σωσίας της Μπελούτσι: Η Κορινθίου εμφανίστηκε φωτιά στα κόκκινα και τρέλανε τον αντρικό πληθυσμό

Κρατάει τη μοίρα του στα χέρια της: Ξανθιά καλλονή αλλάζει τη ζωή του εξαφανισμένου Νότη Σφακιανάκη

“Γι’ αυτό θα αγχωθώ;” Η Έλενα Χριστοπούλου απαντά για τον τσακωμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου