Έχει γίνει σαν δεύτερη Νταϊάνα: Τρομαγμένοι Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπας Ουίλιαμ, γι’ αυτό φοβούνται για τη ζωή της

Η Κέιτ Μίντλετον, πρωτίστως, και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ δευτερευόντως, έχουν βρεθεί στο επίκεντρο της προσοχής τον τελευταίο καιρό, αναφορικά με τις εξελίξεις στο παλάτι στη Βρετανία. Μία οι φήμες για την υγεία της, μία τα σενάρια για ερωμένη του διαδόχου του θρόνου. λογικό είναι τα ονόματά τους να συζητώνται έντονα.

Ένα πρόβλημα, ωστόσο, που προέκυψε τις τελευταίες ώρες, έχει αναστατώσει το μελλοντικό βασιλικό ζευγάρι και το Μπάκιγχαμ, καθώς υπάρχει πια σοβαρό θέμα με την ασφάλεια της Πριγκίπισσας. Κι αυτό, επειδή έρευνα στο νοσοκομείο, όπου χειρουργήθηκε η Κέιτ, έδειξε πως τουλάχιστον ένα άτομο από το προσωπικό επιχείρησε να αποκτήσει παράνομη πρόσβαση στον ιατρικό της φάκελο, με αποτέλεσμα να προκληθεί σοβαρό ζήτημα, ιδιαίτερα για την αξιοπιστία της κλινικής.

Σύμφωνα με υπεύθυνο επικοινωνίας του παλαριού του Κένσινγκτον, προκύπτει ζήτημα για την κλινική του Λονδίνου, η οποία εδώ και πολλά χρόνια έχει επιμεληθεί με ιδιαίτερη προσοχή και διακριτικότητα τις υποθέσεις υγείας των μελών της βασιλικής οικογένειας. Η Mirror, πάντως, επισημαίνει πως η ηγεσία του νοσοκομείου ενημέρωσε άμεσα το παλάτι για την έρευνα, που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Η αντίδραση του προσωπικού

Το ίδιο το προσωπικό, σύμφωνα με όσα μεταφέρονται, δηλώνει σοκαρισμένο από αυτή την εξέλιξη, καθώς δεν μπορούν να διανοηθούν, ότι ένας άνθρωπος από το προσωπικό θα προχωρούσε σε τέτοια πράξη, με δεδομένο πως άπαντες θεωρούνταν άτομα εμπιστοσύνης και υψηλής ηθικής υπόστασης. Το νοσοκομείο επιχειρεί να αντιστρέψει το τωρινό εις βάρος του κλίμα, ανακοινώνοντας πως «ήταν πάντοτε πίστη μας, ότι οποιοσδήποτε ασθενής, ανεξάρτητα του ποιος είναι», έχει δικαίωμα στο ιατρικό απόρρητο για τον κάθε του φάκελο».

Όπως αναφέρεται, πάντως, υπάρχει φόβος για την ασφάλεια της Πριγκίπισσας και του μελλοντικού βασιλικού ζευγαριού, αν σκεφτεί κανείς το πώς μπόρεσε να επιχειρήσει να αποκτήσει πρόσβαση σε απόρρητο φάκελο ένα απλό μέλος του προσωπικού του νοσοκομείου «The London Clinic». Η ίδια η Κέιτ Μίντλετον γνωρίζει την κατάσταση και το παλάτι αναμένεται άμεσα να λάβει τα μέτρα του, τόσο για την αντιμετώπιση του περιστατικού όσο και για να μην υπάρξει περίπτωση να συμβεί κάτι αντίστοιχο στο μέλλον, που θα θέσει σε κίνδυνο την ασφάλεια της ίδιας και του Ουίλιαμ.

Related posts

Μετά από δύο παιδιά! Ανακοίνωσαν τα ευχάριστα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, όλοι τους εύχονται με το καλό

“Κάθε μέρα γιορτή” Η φωτό της Ελένης Μενεγάκη με τα δύο αγαπημένα πρόσωπα επί γης

“Μόνο αυτό με εκνευρίζει” Το ξεστόμισε ο Χασαπόπουλος για την συνεργασία με τη δυναμική Ανθή Βούλγαρη