«Έχει χάσει τη φωνή του»: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Χαρδαβέλλα, πρέπει να κάνει θεραπείες ξανά

Δύσκολες ώρες περνά εκ νέου ο Κώστας Χαρδαβέλλας, με τον γνωστό δημοσιογράφο και παρουσιαστή, σύμφωνα με όσα είπε η σύζυγός του στο Happy Day, να περνά από ένα νέο πρόβλημα υγείας.

Αφορμή για αυτή την συνέντευξη της Μαρίας Παναγοπούλου στάθηκε η κυκλοφορία του νέου της βιβλίου «Η χήρα της λίμνης Μπλεντ» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Το νέο πρόβλημα υγείας του Κώστα Χαρδαβέλλα

14 χρόνια μετά την νίκη του απέναντι στον καρκίνο ο Κώστας Χαρδαβέλλας αντιμετωπίζει ακόμα ένα πρόβλημα με την υγεία του. Όπως ανέφερε η γυναίκα του, έχασε την φωνή του μέσα σε μια νύχτα και πλέον είναι σε πλήρη αφωνία.

Συγκεκριμένα, όπως αποκάλυψε η Μαρία Παναγοπούλου, ξεκίνησε ως φαρυγγίτιδα, αλλά μετά πήρε άλλες διαστάσεις με αποτέλεσμα να μην του επιτρέπεται να μιλήσει ούτε καν ψιθυριστά. Έχει θέμα στις φωνητικές του χορδές το οποίο ωστόσο αντιμετωπίζεται. Μάλιστα τόνισε πως πιθανότατα να μην συνδέεται το πρόβλημα με τον καρκίνο που πέρασε με τον καρκίνο.

«Είναι σαν θηρίο στο κλουβί. Πρέπει να κάνει ένα συγκεκριμένο αριθμό θεραπειών, να αναρρώσει. Του λείπει η δουλειά του. Είναι δύσκολο. Τον έχω ζήσει να παλεύει με τα θηρία. Για άλλη μια φορά θαυμάζω τη δύναμη ψυχής του. Το σίγουρο είναι πως με τον Χαρδαβέλλα δεν πλήττεις. Ότι σου στέλνει ο Θεός σου δίνει τη δύναμη να το αντιμετωπίσεις. Τώρα πια δεν είμαι και μόνη μου. Έχουμε και τον γιο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων η Μαρία Παναγοπούλου για τον Κώστα Χαρδαβέλλα.

Related posts

Όλοι φώναζαν «να ζήσετε»: Άναυδη η Δέσποινα Βανδή με την πρόταση γάμου την ώρα που τραγουδούσε (video)

«Support for φέτα σαγανάκι»: Το τελευταίο μήνυμα της Μαρίνας Σάττι λίγο πριν ανέβει στη σκηνή της Eurovision

Παρελθόν η θρυλική βίλα της Ζωζώς Σαπουντζάκη στη Κινέτα: Το «χρυσό» συμβόλαιο, ο νέος ιδιοκτήτης και ο όρος που έθεσε η ηθοποιός