«Έχει ανάγκη από…»: Ξαφνική αλλαγή με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον – Τι συνέβη στην πριγκίπισα;

Η Κέιτ Μίντλετον αναρρώνει στην εξοχή μετά την επέμβασή της. Η σύζυγός του πρίγκιπα Ουίλιαμ είναι πλέον στο σπίτι μετά από εξιτήριο που πήρε πριν μερικές μέρες, με τα πάντα να προχωρούν προς το καλύτερο.

Τα σημάδια βελτίωσης

Τα σημάδια βελτίωσης είναι εμφανή, καθώς αποφάσισε να αλλάξει ατμόσφαιρα, αποχωρώντας από το παλάτι του Ουίνδσορ όπου διαμένει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ και τα παιδιά της, και να περάσει χρόνο στην εξοχή.

Η οικογένεια αποφάσισε να κάνει ένα μικρό ταξίδι στην εξοχή, επισκέπτοντας το βασιλικό αγρόκτημα Σάντριγχαμ στο Νόρφολκ, όπου αναρρώνει ο βασιλιάς Κάρολος μετά την πρόσφατη επέμβαση στον προστάτη του.

«Η Κάθριν αναρρώνει καλά», αποκάλυψε πηγή από το παλάτι και πρόσθεσε: «Είχε ανάγκη να αλλάξει λίγο σκηνικό και να καταφέρει να χαλαρώσει λίγο στο Νόρφολκ, ενώ τα τρία της παιδιά θα περνούν καλά με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ».

«Έχει ανάγκη από…»: Ξαφνική αλλαγή με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Πέρα από την οικογένειά της, η πριγκίπισσα βρίσκεται στο πλευρό του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τα τρία τους παιδιά. Η προσωπική βοηθός και στιλίστριά της, Νατάσα Άρτσερ, τη φροντίζει κάθε στιγμή, ενώ έχουν ήδη επισκεφτεί και τα αδέρφια της.

Τέλος, η DailyMail αναφέρει ότι η επιστροφή στα καθήκοντά της θα εξαρτηθεί από τα ιατρικά συμβούλια που είναι συνεχή.

«Δεν μπορούσε να δει τα παιδιά της (τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, οκτώ, και τον πεντάχρονο πρίγκιπα Λούις) από τότε που έφτασε στην κλινική του Λονδίνου για χειρουργική επέμβαση πριν από δύο εβδομάδες. Τα παιδιά ήταν ακόμα στο σχολείο όταν η μητέρα τους επέστρεψε στο σπίτι τους στο Γουίνδσορ, με την επανένωση να μην πραγματοποιείται παρά μόνο όταν επέστρεψαν».

Related posts

Χαμογελαστή και ευδιάθετη: Επέστρεψε η Μαρίνα Σάττι μετά τη Eurovision 2024 – Μαζί της η μητέρα της και ο αδελφός της

Ξανά μαζί για χάρη των παιδιών τους: Σε πελάγη ευτυχίας Λιάγκας – Σκορδά, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα & όλοι τους εύχονται

3 γενιές σε μια φωτογραφία – Η εγκυμονούσα Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στα πόδια της μαμάς της μαζί με τον μικρό Βλάσση