Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη: Λιποθύμησε εν ώρα πτήσης-Το βίντεο που ανέβασε

Ιωάννα Τούνη: Η γνωστή influencer μετακινείται συχνά με το αεροπλάνο για να βρίσκεται με τον αγαπημένο της όμως αυτή τη φορά βρέθηκε μπροστά σε κάτι απρόοπρο όταν αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κατά την πτήση της. Η Ιωάννα όπως εξομολογήθηκε στους Διαδικτυακούς της φίλους βίωσε ένα μικρό λιποθυμικό επεισόδιο κατά την πτήση αλλά ήδη νιώθει καλύτερα.

Ιωάννα Τούνη: Το λιποθυμικό επεισόδιο στο αεροπλάνο

Η Ιωάννα Τούνη κάνει συχνές μετακινήσεις με αεροπλάνο καθώς πηγαινοέρχεται από Αθήνα σε Θεσσαλονίκη και αντίστροφα μιας και στην πρωτεύουσα ζει ο αρραβωνιαστικός της, Δημήτρης Αλεξάνδρου ενώ στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η επιχειρηματική της έδρα.

Στη σημερινή πτήση από την Αθήνα για Θεσσαλονίκη, η εγκυμονούσα instagrammer βίωσε ένα δυσάρεστο περιστατικό καθώς, όπως η ίδια εξομολογήθηκε σε ανάρτησή της σε story στο instagram, λιποθύμησε στο αεροπλάνο.“Λιποθύμησα και έκανα εμετό στην πτήση. Δεν πέρασαν καλά ούτε οι διπλανοί μου, ούτε εγώ. Ήρθα σπίτι τώρα. Πήρα βιταμίνες, σίδηρο και τέτοια για να συνέλθω και πάω δουλειά”, είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Ξόδεψε 40.000€ μόνο για τα λουλούδια: Ο Light διασκέδασε στον Ρέμο και έριξε χιλιάδες ευρώ σε λουλούδια για την γιορτή της συντρόφου του (vid)

Χαμογελά ξανά μισό χρόνο μετά το διαζύγιο: Η Λένα Δροσάκη έκανε το επόμενο βήμα στην ζωή της και δηλώνει ευτυχισμένη

«Την πρώτη νύχτα του γάμου κάναμε παιδάκι»: Η πρώτη ανάρτηση της Ελέτσι, το φωτογραφικό άλμπουμ του γάμου και η τρυφερή αφιέρωση