Δύσκολες ώρες για την Ελένη Μενεγάκη: Βγάζει στο «σφυρί» δύο σπίτια “φιλέτα” που έχει στην περιουσία της

Ελένη Μενεγάκη: Η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια όλων των εποχων που έχει καταφέρει ο κόσμος να την γνωρίζει με το μικρό της μόνο όνομα!

Ελένη Μενεγάκη: Η πιο αγαπημένη παρουσιάστρια

Η Ελένη Μενεγάκη εδώ και πάνω από 30 χρόνια τη «Βασίλισσα» της τηλεόρασης, με την ίδια να το εξαργυρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έχοντας μια «ατράνταχτη» περιουσία στη διάθεσή της. Ωστόσο, η οικονομική κατάρρευση έκανε την εμφάνισή της στην παρουσιάστρια, ωθώντας την να βγάλει στο «σφυρί» δύο σπίτια της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια, άλλωστε, εδώ και πολλά χρόνια τα έχει… κανονίσει, τόσο με τον Γιάννη Λάτσιο όσο και με τον Ματέο Παντζόπουλο, αφήνοντας και συγκεκριμένη διαθήκη για όλα της τα παιδιά. Η ίδια, όμως, μοιάζει να τα ανατρέπει όλα. Με την ευκαιρία, αυτό είναι το εξοχικό της στην Κάρυστο.

Ελένη Μενεγάκη: Σπίτια-φιλέτα στο σφυρί!

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Yes Magazine», η Μενεγάκη βγάζει στο «σφυρί» δύο ακίνητα-φιλέτα, κάτι που φυσικά αναμένεται να αλλάξει τη σύσταση της διαθήκης της. Μένει να φανεί και ποια σπίτια πουλάει, όπως και το πώς θα διαμορφωθεί η κληρονομιά της.

Την έλουσαν με…χρυσό: Αυτά είναι τα χρήματα που παίρνει η Ελένη Μενεγάκη στο Mega
Η αλήθεια είναι πως η απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να επιστρέψει στην ελληνική τηλεόραση, μέσα από την συχνότητα του Mega, μόλις έναν χρόνο μετά το αντίο της προκάλεσε πολλές εντυπώσεις! Πού να δείτε τι θα πάθετε μόλις δείτε τα χρήματα που παίρνει από το κανάλι. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι την έλουσαν με…χρυσό!

Η ίδια τόνισε πως της έλειψε αλλά η αλήθεια είναι λίγο έως πολύ διαφορετική! Όπως καταλαβαίνετε σε μια τέτοια απόφαση τεράστια επιρροή είχε το οικονομικό κομμάτι και ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το μεγάλο deal, εξασφαλίζοντας την υπογραφή της “βασίλισσας” με ένα υπέρογκο ποσό.

Η Ελένη Μενεγάκη σίγουρα για να επιστρέψει στην τηλεόραση, μόλις έναν χρόνο μετά το αντίο, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα τρομερό μισθό ως μηνιαίο της μισθό!

Ελένη Μενεγάκη:Τι μισθό παίρνει

Όπως θα έχετε διαβάσει από τον τίτλο του άρθρου μας η Ελένη Μενεγάκη παίρνει ένα ποσό κοντά σε εκείνο που εξασφαλίζει ο νικητής του Survivor κάθε χρόνο, αφού πληροφορίες μας κάνουν λόγο για εξαψήφιο νούμερο! Μάλιστα το ποσό αυτό είναι ως μηνιαίως μισθός και όχι ως ετήσιος! Οπότε μιλάμε για πάνω από 100.000 ευρώ.

Όσον αφορά τον χρόνο, όπως μπορείτε να καταλάβετε το συνολικό ποσό ξεπερνάει το εκατομμύριο και είναι σίγουρα επταψήφιο! Ότι ψωνίζεις παίρνεις λέει μια παροιμία και αυτή φαίνεται πως ταιριάζει γάντι στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μπροστά στην επιτυχία φαίνεται να μην λογαριάζει το χρήμα! Άλλωστε η βόμβα της επιστροφής της Ελένης Μενεγάκη στην Ελληνική τηλεόραση ήταν τέτοια που έφερε έσοδα και από… χορηγούς στο κανάλι!

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως μεγάλο ρόλο στην απόφαση της παρουσιάστριας να πει το ναι στο Mega έπαιξε και το γεγονός πως είναι καλή φίλη και κουμπάρα με την Νατάσα Θεοδωρίδου, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού, αφού είναι γνωστό πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει γράψει και την επιτυχία “Έξαψη” που ερμηνεύει η γνωστή λαϊκή τραγουδίστρια!

Related posts

“Για να μπορούν να φάνε και οι μικρές” Η Χριστίνα Μπόμπα δίνει συνταγή για υγιεινό τσιζκέικ χωρίς ζάχαρη

Με αθλητικό στυλ και την κοιλιά στο στόμα: Η Σπυροπούλου εμφανίστηκε ετοιμόγεννη και μοιάζει με 20 ετών

“Γιατί να κρύβομαι;” Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε επιτέλους 3 μέρες μετά τον χωρισμό – Η πρώτη ανάρτηση