Δούκισσα Νομικού: Η απάντηση σε αρνητικό μήνυμα από follower – «Με στενοχωρούν οι κακοί άνθρωποι»

Η Δούκισσα Νομικού, είναι αρκετά ενεργή στα Social media, όπου καθημερινά μας δείχνει στιγμιότυπα με την οικογένεια της ή πως περνάει την μέρα της ή άλλωτε να εκφράζει τις σκέψεις της για διάφορα θέματα. Πλέον προτεραιότητα αποτελεί η οικογένειά της, ο σύζυγός της, Δημήτρης Θεοδωρίδης, και τα δύο παιδιά τους, Σάββας και Αναστασία.

Δούκισσα Νομικού: Το αρνητικό σχόλιο που δέχθηκε σε ανάρτηση της

Σαν νέα μαμά, ζητάει από τους διαδικτυακούς φίλους της, την γνώμη τους ή ιδεές, ανταλλάζοντας έτσι απόψεις.  Στην τελευταία της ανάρτηση στο Instagram, η Δούκισσα Νομικού αποκάλυψε το βιβλίο που διαβάζει αυτή την περίοδο και ζήτησε από τους διαδικτυακούς φίλους της να της γράψουν τα δικά τους αγαπημένα βιβλία.

Στις απαντήσεις που έλαβε, υπήρχε κι ένα αρνητικό μήνυμα που έβαλε την παρουσιάστρια σε σκέψεις και θέλησε να απαντήσει δημόσια, αν και γενικότερα αποφεύγει να το κάνει.

Η follower που έστειλε το συγκεκριμένο μήνυμα έγραφε: «Κανένα. Δεν έχουμε την πολυτέλεια του άπειρου ελεύθερου χρόνου σαν κι εσένα».

Η παρουσιάστρια απάντησε στεναχωρημένη το εξής: «Μου ήρθε μόνο ένα τέτοιο μήνυμα και θέλησα να απαντήσω γιατί με στενοχώρησε: Πρώτον, γιατί αν το γράφει με κακία με στενοχωρούν οι κακοί άνθρωποι. Δεύτερον, αν είναι η αλήθεια της (το ότι δεν βρίσκει χρόνο) με στενοχωρεί γιατί σίγουρα κάνει λάθος διαχείριση χρόνου και προτεραιοτήτων. Τι δηλαδή; Τα βιβλία τα διαβάζουν μόνο οι singles χωρίς παιδιά και χωρίς υποχρεώσεις; Αν σε ευχαριστεί να διαβάζεις βιβλία, διάβασε βιβλία. Τόσο απλά. Έστω και μια σελίδα πριν πας για ύπνο. Είναι 5 λεπτά».

Related posts

Τους άφησε άναυδους η Βίσση! Μπήκε για ψώνια σε μίνι μάρκετ στη Σκύρο και άρχισε να τραγουδάει

Όλα τα μάτια πάνω της: Η Μαριάννα Λάτση “έσκασε” με μίνι & στρας σε γενέθλια και τις “έσβησε” όλες στα 71 της

Μαρία Μενούνος: Αυτή η διάσημη Ελληνίδα βάφτισε την κόρη της – Ντυμένη στα λευκά με τον σύζυγό της στο πλευρό της