«Δότη μου, δεν ξέρω ποια ποιος είσαι ή που είσαι αλλά σε ευχαριστώ»: Συγκινεί η Ρεγγίνα Μακέδου που κέρδισε τον καρκίνο

Η Ρεγγίνα Μακέδου, η οποία το 2022 πέρασε τον δικό της Γολγοθά για μια ακόμη φορά, λίγο πριν τελειώσει η χρονιά έκανε μια ανάρτηση και ευχαρίστησε την ζωή που ξανά γεννήθηκε. Για αρκετό καιρό, έδινε μάχη με την λευχαιμία και έκανε τον απολογισμό της για τη χρονιά που πέρασε.

Ρεγγίνα Μακέδου: «2022 thank you»

Μέσα από ένα video που δημοσίευσε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ένωσε τις πιο δυνατές στιγμές του 2022 σε ένα βίντεο.

«2022 thank you. Μια χρόνια που είχε τα πάντα. Μια χρόνια που για πάντα θα μου θυμίζει ότι ένας καλός άνθρωπος με έσωσε και θα τον ευχαριστώ για πάντα!!! Μια χρόνια με πολλές νοσηλείες με τους υπέροχους γιατρούς και τις νοσηλεύτριες της Στοργής… που χωρίς αυτούς τι θα κάναμε αραγε? Μια χρόνια που κατάλαβα ποσό αγαπάω τους γονείς μου. Μια ακόμα χρόνια που ΦΙΛΟΙ μου δεν με άφησαν λεπτό και σε τίποτα!!!», έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τον δότη μυελού των οστών που της έδωσε μια ακόμα ευκαιρία στη ζωή. «Σε ευχαριστώ 2022!!! Διότι τα Δευτέρα γεννεθλια μου είναι 3/6/2022 Καλή χρόνια με υγεία. Δοτη μου δεν ξέρω ποια ποιος είσαι η που είσαι αλλά σε ευχαριστώ τόσο μα τόσο τόσο πολύ Ελπίζω το 2023 να γίνετε ακόμα περισσότεροι δότες μυελού των οστών να δίνετε αίμα και αιμοπετάλια και να χαμογελάτε », έγραψε κλείνοντας την ανάρτησή της.

Ρεγγίνα Μακέδου: Δείτε την ανάρτηση

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι