Δήμητρα Ματσούκα: Μας δείχνει για πρώτη φορά το άνετο και μοντέρνο σπίτι με την υπέροχη θέα

Η Δήμητρα Ματσούκα είναι ιδιαίτερα ενεργή στο instagram και κατά καιρούς δημοσιεύει φωτογραφίες από το σπίτι της στο Παγκράτι, το οποίο είναι πανέμορφο και φανερώνει το γούστο της ηθοποιού.

Το σπίτι της είναι άνετο, φωτεινό και μοντέρνο, ενώ η μίνιμαλ διακόσμησή του, σε συνδυασμό με την μεγάλη τζαμαρία στο σαλόνι και το λευκό χρώμα που κυριαρχεί στους χώρους, δημιουργούν ένα όμορφο και ζεστό αποτέλεσμα.

Όπως φαίνεται, η Δήμητρα Ματσούκα έχει αδυναμία στα λουλούδια και στο σπίτι της τα φυτά εσωτερικού χώρου έχουν την τιμητική τους, δίνοντας μια ρομαντική και όμορφη ατμόσφαιρα.

Η αγαπημένη γωνιά της Δήμητρας Ματσούκα

Σε λευκούς και μπεζ αποχρώσεις, που δημιουργούν απόλυτη ηρεμία, το σαλόνι της ηθοποιού διαθέτει μια καταπληκτική θέα, ενώ η όμορφη και μοντέρνα βιβλιοθήκη, σε λευκό χρώμα και η δερμάτινη λευκή πολυθρόνα, για να μπορεί να διαβάζει με άνεση το βιβλίο της, φαίνεται πως είναι η αγαπημένη της γωνιά.

 

 

 

 

Η Δήμητρα Ματσούκα αγαπάει τα λουλούδια

“Αναλαμβάνω και γάμους” υπογράμμισε με χιούμορ η Δήμητρα Ματσούκα σε πρόσφατο ποστ της, αναφερόμενη στην αγάπη της για τα λουλούδια, που επικρατούν στο σπίτι της.

 

Related posts

“Για τον μπαμπά μου εκεί ψηλά”: Η Μαρίνα Σάττι έδωσε το Ζάρι για τον τελικό της Eurovision 2024

“Μια φορά Έλενα, για πάντα Number One”: Η Έλενα Παπαρίζου εμφανίστηκε στη σκηνή της Eurovision & γκρέμισε το Μάλμε

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision