Δήμητρα Κατσαφάδου: «Με αποκλήρωσαν οι γονείς μου, με λένε Μαλακοδήμου, το άλλαξα γιατί δέχτηκα πολύ μπούλινγκ στη ζωή μου»

Η Δήμητρα Κατσαφάδου αποκαλύπτει τον λόγο που την αποκλήρωσαν οι γονείς της και το άγνωστο πρόβλημα υγείας του συζύγου της. Πιο αποκαλυπτική από ποτέ η αυτοδημιούργητη και πετυχημένη επιχειρηματίας που απασχολεί τα τελευταία χρόνια το φως της δημοσιότητας με την εταιρεία της «La Vie En Rose».

«Εκεί που η μαγεία της φύσης συναντά την ψυχολογία της ύλης» λέει η Δήμητρα Κατσαφάδου στο πρόσφατο τηλεοπτικό της σποτ, δημιουργώντας έτσι ένα από τα πιο δημοφιλή σλόγκαν των τελευταίων ετών. Η Δήμητρα, είναι ο άνθρωπος πίσω από την πετυχημένη σειρά καλλυντικών La Vie En Rose, που κατάφερε να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της με μοναδικό εφόδιο το όραμά της.

Τα δύσκολα χρόνια πριν την επιτυχία της και η αποκλήρωση των γονιών της

Για την επαγγελματική της δραστηριότητα αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να γνωρίσει την επιτυχία, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Ήμουν σε μία φαρμακευτική με πολύ καλό μισθό. Μάλιστα αφού πήρα προαγωγή αποφάσισα να τα παρατήσω. Οι γονείς μου με αποκλήρωσαν λόγω αυτής μου της απόφασης. Κυριολεκτικά. Δεν είχα σπίτι να μείνω. Με φιλοξένησε η γιαγιά μίας γνωστής μου. Και έτσι έμεινα στο Μενίδι για κάποιο διάστημα».

Ο γάμος και το πρόβλημα υγείας του συζύγου της

Όσο για τον γάμο της είπε: « Ήξερα από την πρώτη νύχτα γάμου ότι δεν θα έχουμε μέλλον με τον σύζυγό μου. Είχε πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Είχε λευχαιμία και διάφορες άλλες δυσκολίες. Ίσως γι΄ αυτό τον ερωτεύτηκα. Ήξερα επίσης ότι δεν θα κάνω παιδιά μαζί του. Παρόλα αυτά τον παντρεύτηκα, δεν με ένοιαξε».

Το πραγματικό της όνομα

Ενώ για το πραγματικό της επίθετο: «Με λένε Μαλακοδήμου. Το άλλαξα σε Κατσαφάδου που είναι της μητέρας μου γιατί δέχτηκα πολύ μπούλινγκ στη ζωή μου».

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι