Δήλωση σεβασμού από Νανά Παλαιτσάκη: Ο κύριος Μπισμπίκης πρέπει να καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ

Η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στην τελευταία της συνέντευξη μεταξύ άλλων για το ζευγάρι Δέσποινα Βανδή-Βασίλης Μπισμπίκης. Το ζευγάρι έχει συχνά απαθανατιστεί σε εξόδους του που όπως πάντα η Δέσποινα Βανδή είναι πολύ λαμπερή και κομψά ντυμένη ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης προτιμά ένα casual look.

Νανά Παλαιτσάκη: Οι δηλώσεις

Η Νανά Παλαιτσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, με αφορμή το νέο της βιβλίο. Η δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Νανά Παλαιτσάκη τόνισε συγκεκριμένα ότι: «Μιλάμε για την παράσταση Πέρσες. Κυνηγάνε τα τηλεοπτικά συνεργεία τον κύριο Μπισμπίκη και την κυρία Βανδή. Δεν με αφορούσε αυτό το κυνηγητό αλλά η παράσταση. Βλέπω δεκάδες δημοσιογράφους να έχουν περικυκλώσει το θέατρο και να κυνηγάνε έναν Μπισμπίκη και μια Βανδή, ο οποίος κ. Μπισμπίκης δεν έχει καταλάβει ότι συνοδεύει μία σταρ γιατί για τον μικρόκοσμο της Ελλάδας η Βανδή είναι σταρ».

«Άρα θα πρέπει ούτε να κυνηγιέται, ούτε να μην στέκεται, ούτε να μην αντιμετωπίζει τους δημοσιογράφους με ευγένεια. Διότι αν δεν υπήρχαν οι δημοσιογράφοι δεν θα είχε εισπράξει και εκείνος τα καλά της δημοσιότητας. Μην τρελαθούμε» υπογράμμισε η δημοσιογράφος.

«Έχω συναντήσει τον Σπίλμπεργκ καλοκαίρι στην Κεφαλονιά και κάθισε ο άνθρωπος πριν φύγει, μπροστά στο αεροδρόμιο, να μου μιλήσιε για τα πάντα! Με απλότητα, με ειλικρίνεια, με ήθος, με καμία αλαζονεία. Και κλείνω την παρένθεση», πρόσθεσε η Νανά Παλαιτσάκη.

Related posts

“Όταν παλεύεις με κάτι δύσκολο”: Η πρώτη ανάρτηση της Μαρίας Μπακοδήμου μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο

Πραγματικό έπος: Ο Τρύφωνας Σαμαράς τραγουδά… στις ψιλές το «Ζάρι» και σπάνε όλες οι τζαμαρίες!

Τατιάνα Στεφανίδου: Σπάνιες φωτογραφίες από το πατρικό της σπίτι, οι αναμνήσεις, τα παιδικά χρόνια και οι γονείς