Δικάζει ο Λαζόπουλος: «Η Μιμή Ντενίση έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίθηση»

Τον Λάκη Λαζόπουλο τον αγαπάμε για τον αυθορμητισμό του όμως αυτή τη φορά επέλεξε έναν λίγο περίεργο τρόπο να σατιρίσει τη δουλειά της Μιμής Ντενίση.

Λάκης Λαζόπουλος για την Μιμή Ντενίση

Ο Λάκης Λαζόπουλος σχολιάζει τη φράση που είπε η Μιμή Ντενίση πως η ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» θα έπρεπε να πάει στα βραβεία Όσκαρ και τα λόγια του είναι κάτι παραπάνω από αιχμηρά.«Έκανε αυτή την ταινία και ήθελα εγώ να βγω να το πω, αλλά πρόλαβε η ίδια να το πει. Δεν είναι φυσιολογικό ότι δεν πήγε το «Σμύρνη μου αγαπημένη» στα Όσκαρ. Το καταλαβαίνετε όλοι αυτό έτσι; Είναι ανώμαλο αυτό ότι δεν πήραν τη «Σμύρνη» στα Όσκαρ.

Σάτιρα… με το γάντι

Το να έχει ένα φαλακρός τη φαντασίωση ότι έχει μαλλιά, είναι μέσα στα πλαίσια των φαντασιώσεων. Το να έχει την απαίτηση ο φαλακρός να συμμετέχει σε διαγωνισμό χτενίσματος για την ανάδειξη της κομμωτικής τέχνης, παρακάμπτει τα όρια της φαντασίωσης, εμπίπτει στα όρια του παραλογισμού και της διεστραμμένης αυτοπεποίθησης. Έχει μια διεστραμμένη αυτοπεποίηση η Μιμή Ντενίση. Δεν μπορεί με μία πατάτα να θες να κάνεις τον μανάβη», είπε ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Είδατε τι ευγενική σάτιρα κάνω; Είδατε πόσο ευγενικά της τα λέω; Δεν είναι όπως παλιά που έλεγα ότι το τρένο παίζει καλύτερα. Δεν λέμε τέτοια πράγματα τώρα. Αποκαταστάθηκε κάπως η σχέση μας, δεν υπάρχει αυτή η παλιά ψυχρανσία», κατέληξε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Το βίντεο με τις δηλώσεις του

Related posts

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ: Η πασχαλινή φωτογραφία του Χρήστου Μάστορα αγκαλιά με τη Γαρυφαλλιά Καληφώνη

«Ο μπαμπάς μας, ο γίγαντας»: Η οικογενειακή φωτογραφία Κικίλια – Μπαλατσινού με τον μικρό Παναγιώτη & η τρυφερή στιγμή

Αιώνια λατρεμένη Άννα Παναγιωτοπούλου: Το συγκινητικό βίντεο του MEGA για το μεγάλο «αντίο» στη σπουδαία ηθοποιό