Διεθνολόγος, μελαχρινή και πανέμορφη: H κούκλα 28χρονη αρραβωνιαστικιά του Χάρη Δούκα που μιλάει 5 γλώσσες

Ο Χάρης Δούκας, ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, εκτός από την πετυχημένη επαγγελματική ζωή, είναι ευτυχισμένος και στην προσωπική του ζωή, καθώς πρόσφατα αρραβωνιάστηκε τη σύντροφό του, Γεωργία Πολυτάνου.Ειδικότερα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην “ontime”, ο δήμαρχος Αθηναίων, που επιθυμεί να κρατήσει την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αρραβωνιάστηκε πρόσφατα τη σύντροφό του, Γεωργία.

Ποια είναι η σύντροφος του

Η 28χρονη, που καθ’ όλη τη διάρκεια των εκλογών, βρισκόταν διακριτικά στο πλευρό του συντρόφου της, γεννήθηκε στις 11/08/1995 στο Μαρούσι Αττικής.

Εισήλθε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το 2013, στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, ενώ το 2019 συνέχισε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης, με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics».

Ασχολείται με θέματα ενεργειακής ασφάλειας, κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών, ενώ μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»