Διέρρευσαν φωτογραφίες: Αυτός είναι ο «άγνωστος» πατέρας του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου – Τα σπάνια στιγμιότυπα

Διέρρευσαν φωτογραφίες με τον «άγνωστο» πατέρα του παιδιού της Τζούλιας Αλεξανδράτου και τα σπάνια στιγμιότυπα κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο.

Από την ημέρα που το ίδιο το μοντέλο ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση της εγκυμοσύνης, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι εξαιρετικά ενεργή και πολλές φορές μοιράζεται με τους ακόλουθούς της στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, παρόλο που όπως είχε αποκαλύψει δεν θέλει να δίνει στοιχεία για την εγκυμοσύνη της στα social media.

Υπενθυμίζεται ότι το 2012 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία Κριστιάν Καρπόζηλο και τον Ιούνιο του 2013 παντρεύτηκαν στη Βιέννη όπου και ζούσαν μόνιμα. Τρία χρόνια μετά, έγινε γνωστός ο χωρισμός τους, με το διαζύγιο να εκδίδεται μέσα στο 2017.

Δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για τον σύντροφο και πατέρα του παιδιού της, ενώ λίγες είναι και οι κοινές φωτογραφίες τους στα social media.

Σε συνέντευξή της στο glance.gr τον Αύγουστο του 2022 είχε δηλώσει για τον σύντροφό της: «Ναι, είμαστε μαζί εδώ και έναν χρόνο σχεδόν. Είναι άνθρωπος που δε θέλει να βρίσκεται in the public eye ούτε κι εγώ. Θέλουμε την ιδιωτικότητα μας. Δεν αφορά κανέναν η προσωπική μου ζωή και με ποιον είμαι παρά μόνον εμένα. Είναι άνθρωπος που ασχολείται με τον χρυσό και έχει επιχειρήσεις στο εξωτερικό ως μισός ξένος που είναι. Δε θα ξαναπαντρευτώ, διότι το έχω κάνει στο παρελθόν.

Δεν πιστεύω σε αυτό το θεσμό. Τον θεωρώ εντελώς ανούσιο. Μόνο για οικονομικούς λόγους και συμφέρον αξίζει να το έκανε κάποιος. Εγώ που παντρεύτηκα στην Αυστρία τον πρώην άντρα μου, είχαμε τεράστιο οικονομικό όφελος από το κράτος της Αυστρίας. Ό,τι κάνω στη ζωή μου πάντα υπάρχει λόγος από πίσω που το κάνω. Πάντα!».

Related posts

Αφροδίτη Λιάντου: «Δεν με στεναχωρεί που με συγκρίνουν με τη μητέρα μου»

Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να παντρευτώ έναν άντρα σαν τον Νίκο Κοκλώνη»

«Οι φωνές της Ελένης έρχονται στο μυαλό μου»: Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της Ελένης Τοπαλούδη