Διέρρευσαν φωτο για πρώτη φορά: Ο “άγνωστος” γιος του Παύλου Χαϊκάλη και η κούκλα σύζυγός του

Ο Παύλος Χαϊκάλης έχει παντρευτεί τρεις φορές και έχει αποκτήσει έναν γιο, αλλά από τον πρώτο του γάμο με την επίσης ηθοποιό, Ευδοξία Πεντζάκη, με την οποία είχαν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

έχει καταφέρει να χτίσει μια δυνατή σχέση με το γιο του

Ο Γιώργος Χαϊκάλης είναι σήμερα 32 ετών και είναι πατέρας ενός αγοριού τριών ετών. Μάλιστα, ο ευτυχισμένος παππούς, Παύλος Χαϊκάλης, είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία του νεογέννητου τότε εγγονού του και τη συνόδευσε με το μήνυμα «Καλώς ήρθες αγορίνα μου. Ο Θεός μαζί σου πάντα».

Ο γιος του ηθοποιού δεν ακολούθησε τα μονοπάτια του πατέρα του και έχει επιλέξει να είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, διαγράφοντας τη δική του πορεία.

Όπως έχει υπογραμμίσει στο παρελθόν ο Παύλος Χαϊκάλης για τον γιο του «είναι φοιτητής, υπέροχο παιδί, με δυναμισμό και ευαισθησία και είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτόν. Δεν τον έχετε δει γιατί δεν “πουλάω” την προσωπική μου ζωή- πόσω μάλλον του παιδιού μου».

Σπάνια εμφάνιση του γιου του Παύλου Χαϊκάλη

Ωστόσο, ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει το Γιώργο Χαϊκάλη σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις του στον πολιτικό γάμο του Παύλου Χαϊκάλη με την τελευταία σύζυγό του, Μαρία Λύκου, με την οποία έχουν ακολουθήσει χωριστούς δρόμους.

Related posts

Έγινε γνωστό πριν από λίγο: “Έσκασαν” τα δυσάρεστα νέα για την Ελεονώρα Μελέτη, ραγδαίες εξελίξεις

Μακριά μανίκια, κλειστό από παντού: Η Κατερίνα Λιόλου με μια απροσδόκητη εμφάνιση που δεν μας έχει συνηθίσει

Είναι 53, δείχνει κοριτσάκι: 20 χρόνια μετά το Fame Story η Μάρω Λύτρα εντυπωσιάζει ακόμα με την ομορφιά της