Δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τον Αντώνη Κανάκη: Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή μετά τον καλύτερό του φίλο

Με δυσάρεστα νέα ξεκίνησε η εκπομπή των “Ράδιο Αρβύλα” το βράδυ της Τρίτης (06/02).

Ο παρουσιαστής Αντώνης Κανάκης ανακοίνωσε με θλίψη πως πέθανε η αδελφή του Αντώνη Παραρά, του φίλου και συνεργάτη του, ο οποίος είχε φύγει από τη ζωή στις 4 Φεβρουαρίου του 1997.Μία μέρα πριν, η παρέα του “Ράδιο Αρβύλα” είχε κάνει αναφορά στη μνήμη του, για τα 27 χρόνια από τον θάνατό του, κάτι που συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο στη μνήμη του.

Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Στην έναρξη της χθεσινής εκπομπής των “Ράδιο Αρβύλα”, ο Αντώνης Κανάκης είπε:

“Κυρίες και κύριοι συγγνώμη που παίρνω τον λόγο αλλά δεν έχω τη διάθεση να στεναχωρήσω κανέναν, ούτε εδώ στο στούντιο, ούτε εσάς στο σπίτι. Θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά γιατί συμβαίνουν μερικά πράγματα ορισμένες φορές, με τα οποία πραγματικά τα χάνεις και δεν ξέρεις πώς να τα χαρακτηρίσεις. Όσο και αν δεν έχουμε καθόλου όρεξη για στεναχώριες γιατί έχουμε κουραστεί να στεναχωριόμαστε, δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε εσάς, αλλά όλο τέτοια πράγματα ακούμε τον τελευταίο καιρό.

Χθες ήταν η ημέρα που μιλούσαμε για τον φίλο μας τον Αντώνη που συμπληρώθηκαν 27 χρόνια από τον θάνατό του και σήμερα πριν από λίγες ώρες μάθαμε ότι έφυγε από τη ζωή και η Βίκυ, η αδελφή του Αντώνη Παραρά. 27 χρόνια μετά, σχεδόν την ίδια μέρα.

Πραγματικά νιώθω πολύ έντονα την ανάγκη να στείλω τους χαιρετισμούς μου, τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου, την αγάπη μου. Όλοι μας δηλαδή. Στη μητέρα την Αριάδνη….Αριάδνη τι να σου πω, είσαι από τους πιο δυνατούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και να ξέρεις είσαι στη σκέψη μας. Νιώσαμε την ανάγκη που θέλαμε να το πούμε”.

Related posts

Λίγοι το είδαν: Η λεπτομέρεια στην εμφάνιση της Κέιτ που έδειξε όλη την αλήθεια για τον καρκίνο

Ένα μωράκι για τη Ματσούκα: Το σπίτι παλάτι που στεγάζει τον έρωτά της με τον Κόκκαλη και τα ευχάριστα

“Πάντα στο πλευρό τους” Πέντε πασίγνωστες υποθέσεις που ο Λύτρας εκπροσωπούσε γυναίκες-θύματα βίας