Δέσποινα Τσούτσα: «Μοιάζω με την Πάμελα Άντερσον, τη Λίνα Σακκά και τη Νάντια Μπουλέ»

Η πανέμορφη ηθοποιός Δέσποινα Τσούτσα βρέθηκε καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και αποκάλυψε πως ο κόσμος στο δρόμο την μπερδεύει συνεχώς με κάποια.

«Μου λένε ότι μοιάζω με την Πάμελα Άντερσον»

Πιο συγκεκριμένα η Δέσποινα Τσούτσα ή αν προτιμάτε η τηλεοπτική Τζένη, δήλωσε πως την έχουν παρομοιάσει με πολλές διάσημες κυρίες, όπως την Πάμελα Άντερσον, την Λίνα Σακκά και την Νάντια Μπουλέ.

Η Δέσποινα Τσούτσα δήλωσε αρχικά: «Μ’ έχουν παρομοιάσει με πάρα πολλές. Έχει μια τάση ο κόσμος όταν με βλέπει να μου λέει μου θυμίζεις…Αλλά δεν ξέρω ποια. Τους θυμίζω την Πάμελα Άντερσον, την Λίνα Σακκά και την Νάντια Μπουλέ. Όλες οι γυναίκες που μου έχουν πει, είναι κούκλες. Με βλέπει ο κόσμος στον δρόμο και τους θυμίζω κάτι, οπότε με χαιρετάνε… Και πριν παίξω σε σειρά, νιώθουν ότι με ξέρουν».Η ηθοποιός η οποία μεγάλωσε στη Λάρισα αναφέρθηκε και στην οικογενειακή επιχείρηση με γυναικεία αξεσουάρ: «Οι δουλειές που έχουν να κάνουν με εξυπηρέτηση πελατών είναι πολύ δύσκολες».

Για την πορεία της

Μάλιστα αποκάλυψε ότι ανάμεσα στις πελάτισσες του μαγαζιού ήταν και πολλές επώνυμες κυρίες όπως η Μαρία Σολωμού για την οποία είπε: «Τη Μαρία την είχα μετά καθηγήτρια στη σχολή και με θυμόταν. Ερχόταν η Κατερίνα Παπουτσάκη. Και η Γωγώ Μπρέμπου και της το έχω πει».Ενώ για την ενασχόληση της με την υποκριτική πρόσθεσε: «Όταν ήμουν μικρή και πήγαινα στο θέατρο έλεγα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός. Οι γονείς μου υποστήριζαν την επιλογή μου να γίνω ηθοποιός. Δεν ήθελα να δώσω Πανελλήνιες και το είπα στους γονείς μου για να μην πληρώνουν τζάμπα τα φροντιστήρια, δεν ήθελα να σπουδάσω. Ήμουν και λίγο αντιδραστική. Δεν μπορούσαν να μου πουν τι θα κάνω».

Τέλος η Δέσποινα Τσούτσα μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της και για το γεγονός πως πλέον ζει μόνη της «Έχω μάθει να μαγειρεύω καλά τα βασικά φαγητά που αρέσουν σε όλους»

Related posts

«Μαζί σου για πάντα»: Η Μαριάντα Πιερίδη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φώτο & όλοι παρατήρησαν τα χέρια της

Η μια πιο όμορφη από την άλλη: Τα παιδιά της Μπέττυ Μαγγίρα μεγάλωσαν και έγιναν γοητευτικές δεσποινίδες

Τερέζα, για 1η φορά: «Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη, τώρα πια όταν τον βλέπω…»