«Δέσποινα φυλάξου από αυτόν»: Οι θαυμαστές της Βανδή, την προειδοποιούν μετά από αυτό που είδαν να κάνει ο Μπισμπίκης

Το γύρο του διαδικτύου, κάνει μια παλιά συνέντευξη του Βασίλη Μπισμπίκη, οποίος μιλάει για την πρώην σύζυγό του προτού γνωρίσει τη Δέσποινα Βανδή.

Οι χρήστες των social media «ξεσκαλίζουν» το παρελθόν του ηθοποιού μετά το περιβόητο ζεϊμπέκικο και τα φιλιά πάνω στην πίστα με τη Δέσποινα Βανδή. Έτσι, ανακάλυψαν μια παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο ίδιος στον ΑΝΤ1.

Βασίλης Μπισμπίκης: Το “δικαστήριο” στο twitter

Στην εν λόγω συνέντευξη, ο Βασίλης Μπισμπίκης μιλούσε για τον κεραυνοβόλο έρωτά του με την πρώην σύζυγό του Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, με την οποία ήταν μαζί για πολλά χρόνια και όπως έλεγε τον έφτασε στα όρια της τρέλας.

«Ερωτεύτηκα τη γυναίκα μου στα όρια της τρέλας. Η χημεία ήταν τόσο καλή που δεν μπορούσα να την διαχειριστώ, νόμιζα θα τρελαθώ, 6 χρόνια μετά έχω το ίδιο πάθος», έλεγε τότε ο Βασίλης Μπισμπίκης.

«Φυλάξου Δέσποινα, κεραυνοβολιέται συχνά», είναι μόνο ένα από τα σχόλια στα social media, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι ο ηθοποιός γενικώς ερωτεύτεται κεραυνοβόλα, θέλοντας να προειδοποιήσουν την τραγουδίστρια με μια δόση χιούμορ.

@xristinaalexatou #bisbikis #foryoupage❤️❤️ #foryoupage❤️❤️❤️foryou💞💞💜 #feredinos #fallinlove #erotas #passion #interview #vasilisbisbikis ♬ πρωτότυπος ήχος – Xristina Alexatou

Related posts

Πρωτοφανής καβγάς Λιάγκα – Μπέου: “Με τη σύζυγό σου τη Φαίη είπες…” – “Κλείστε τον!” φώναζε ο Λιάγκας

Δε σταματούσαν να καμαρώνουν: Περήφανοι γονείς Αγγελική Δαλιάνη–Μάνος Παπαγιάννης, στο πλευρό των παιδιών τους

Ένας γιατρός συμβουλεύει: «Μην κοιμάστε στην ίδια μαξιλαροθήκη, θα πάθετε αυτά τα προβλήματα»