“Δεν ξανάγινε ποτέ στην ιστορία του παιχνιδιού”: Χαμός στον Εκατομμυριούχο, ούτε ο Αρναούτογλου δεν το πίστευε

Αυτό το Σάββατο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το αγαπημένο παιχνίδι “Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος” πρόσφεραν μια αξέχαστη εμπειρία στο κοινό, με έναν παίκτη να προκαλεί αναταράξεις που δεν έχουμε ξαναδεί στην ιστορία του παιχνιδιού. Ήταν μια στιγμή που θα μείνει αξέχαστη και η οποία αναμφίβολα ξεχώρισε από όλες τις υπόλοιπες.

Ποιος Θέλει να Γίνει Εκατομμυριούχος: Το απίστευτο σκηνικό

«Με συγχωρείτε, θέλω λίγο χρόνο», είπε ο Άρης λίγο πριν δώσει την απάντησή του, με τον Γρηγόρη να του απαντά: «Το καταλαβαίνω. Άρη μου, μην μας ζητάς καθόλου συγγνώμη! Κάτσε όση ώρα θέλεις εσύ μόνος σου, φεύγουμε εμείς! Να γουστάρεις κιόλας και μας φωνάζεις εσύ εδώ και ερχόμαστε».

«Πραγματικά πάντως εγώ δεν θα είχα το λέω. Δεν θα έχει ξαναγίνει ποτέ στον Εκατομμυριούχο! Θα το έκανα, αυτή τη στιγμή βέβαια θα πάθει σοκ και ο σκηνοθέτης αν και είναι πολύ προχωρημένος. Και όλη η ομάδα είναι πολύ προχωρημένη γιατί τους γνωρίζω χρόνια. Θα έλεγα στο κοινό να φύγουμε για να σε αφήσω μόνο», τόνισε ο παρουσιαστής του παιχνιδιού και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα έκανε πράξη όλα όσα είπε!

«Και για να δεις πόσο έχω πραγματικά τρέλα, σε αφήνω για δυο λεπτά μόνο, ούτε με το κοινό, για να νιώσεις καλύτερα. Παρακαλώ, βγείτε σιγά σιγά έξω ένας ένας προς τα εκεί! Παρακαλώ, βγείτε! Βγείτε, μην κάθεστε! Βγείτε» κι ακολούθησε και ο ίδιος την έξοδο.

Μερικά λεπτά αργότερα ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέστρεψε στο πλατό και το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά!

«Δεν έχεις παράπονο! Δεν ξαναέγινε ποτέ αυτό! Ο κόσμος επιστρέφει σιγά σιγά, κάθεται», είπε ο παρουσιαστής.

Δείτε το βίντεο

Related posts

“Ο Θεός μου έστειλε το ωραιότερο δώρο”: Σε πελάγη ευτυχίας η οικογένεια της Σπυροπούλου, ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα

«Μην το μάθει ο άντρας μου»: Σούσουρο με την ανθοδέσμη της Ελένη Τσολάκη, προσπάθησε να την κρύψει

Κάνει θραύση, το θέλουν όλες: «Έκλεψε» τα φλας η Ελένη Μενεγάκη με το απόλυτο φόρεμα για το Καλοκαίρι