Δεν βρίσκει ησυχία η Super Κική: Της ασκήθηκε και δίωξη για ληστεία-Ζητούν δημόσια βοήθεια οι φίλοι της

Η influencer συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 20 Φεβρουαρίου και παραμένει στο κρατητήριο με τους φίλους της να ζητούν βοήθεια.

Της έχει ασκηθεί δίωξη και για ληστεία.

Ο δικηγόρος αναφέρει σε δήλωσή του: «Κρίθηκε από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, ότι οι τρεις κατηγορούμενες θα παραπεμφθούν για τα αδικήματα της ληστείας κατά συναυτουργία, της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης.

Την Πέμπτη είναι η ανάκριση και εμείς θα παρασταθούμε ως υποστήριξη της κατηγορίας για το θύμα, ο οποίος έχει δεχτεί αυτή την απρόκλητη επίθεση. Ήταν μια ενέδρα από τις κυρίες αυτές, προκειμένου να τον αφήσουν είτε ανάπηρο είτε να τον δολοφονήσουν.

Μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως απόπειρα δολοφονίας, όμως οι εισαγγελείς τη χαρακτήρισαν ως βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη. Έχει κατάγματα στο σαγόνι και στη μύτη και πολλά άλλα χτυπήματα στο σώμα του. Έστω και αν προκλήθηκε η σύντροφός του από εκείνον λεκτικές, δεν απαντάμε σε προκλήσεις έτσι, χωρίς να της έχει προκαλέσει κάποια σωματική βλάβη. Ποτέ δεν απαντάμε με βία στη βία. Υπάρχουν εισαγγελικές αρχές. Αλίμονο αν κάποιος παίρνει το νόμο στα χέρια. Επίσης αν δίναμε εντολές όπως η κυρία Super Κική, που νομίζει ότι επηρεάζει έναν κόσμο δεν καταλαβαίνω από απειλές».

 «Ζητάμε βοήθεια…»

Ο λογαριασμός της Σούπερ Κικής στο instagram ανέβασε μια νέα ανάρτηση – έκκληση από τους φίλους της, οι οποίοι απευθύνονται στο κίνημα Metoo, ζητώντας άμεσα υποστήριξη.

«Όσον αφορά το τρέχον ζήτημα που ταλαιπωρεί την Αντρέα, ζητάμε θερμά βοήθεια από το Metoo – Greece καθώς οι συνθήκες οι οποίες ζουν τα κορίτσια τις τελευταίες ώρες, δεν έχουν προηγούμενο. Δεν υπάρχει ίχνος αλληλεγγύης. Τα κορίτσια κρατούνται για 2 ακόμα ημέρες στα κρατητήρια με απόφαση του δικαστηρίου.

Αν μπορούμε να προλάβουμε μια σημερινή πράξη βίας στο να μην καταλήξει σε αυριανή γυναικοκτονία, ας το κάνουμε. Ο δράστης θυματοποιείται και τα θύματα κατηγορούνται. Παρακαλώ βοήθεια. Φίλοι Κικής».

Related posts

Μόλις ανακοινώθηκε και ράγισαν καρδίες:Αυτη ειναι η τελευταια επιθυμία της οικογένειάς του Γιάννη Φέρτη -Εκεί θα γίνει η κηδεία του

Σούσουρο με την Ελένη Μενεγάκη: Αποκαλύφθηκε το πραγματικό πρόσωπο της παρουσιάστριας και οι fans τα έχασαν με το μήνυμα πού θέλει να περάσει

Αυτή 33 και αυτός…. : Αυτή είναι η πραγματική διαφορά ηλικίας της Αλεξανδράκη με το σύντροφο της, το ανακοίνωσε με μια τούρτα και ένα πάρτυ