Δεν τον κατάλαβε κανείς: Αγνώριστος ο Βασίλης Καρράς – Οι φωτογραφίες μετά την περιπέτειά του

Στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης νοσηλεύτηκε πριν λίγο καιρό ο Βασίλης Καρράς. Ο αγαπημένος τραγουδιστής χρειάστηκε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σπίτι του, στη φάρμα που διατηρεί στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, όπου και ανάρρωσε, έχοντας κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μετά από καιρό, πήγε σε ψαροταβέρνα στην Καλαμαριά για να απολαύσει πιάτα με θαλασσινά και φωτογραφήθηκε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.

Βασίλης Καρράς: Το σοβαρό πρόβλημα υγείας

Ο τραγουδιστής ήταν εμφανώς ταλαιπωρημένος αλλά ευδιάθετος. Με λευκά μαλλιά και μούσια, αρχικά πέρασε απαρατήρητος από τους πελάτες αλλά στη συνέχεια τον κατάλαβαν από τη βαριά χαρακτηριστική φωνή του. Αρκετοί έσπευσαν να τον χαιρετήσουν και εκείνος πάντα χαμογελαστός και ευγενικός τους καλοδέχτηκε.

Βασίλης Καρράς: Δείτε την φωτογραφία

Related posts

Αυτό δεν ξανάγινε στα 4 χρόνια που παίζει στο Mega – Τα έχασε ο Αδέκαστος

Βαμμένα ροζ μαλλιά και πολλά μούσια, άλλαξε επάγγελμα: Πως είναι σήμερα ο «Χλαπάτσας» 29 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς

«Θα σας δείξω εγώ…»: Η θρυλική ατάκα της σειράς «Της Ελλάδος τα παιδιά» ξανά ζωντανεύει 29 χρόνια μετά με τον «Χλαπάτσα»