Δεν τον είχαμε δει μέχρι σήμερα: Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάη Μπάρκα – Ο γάμος & η εγκυμοσύνη με την Σταυροπούλου στα 22 της

Η Δανάη Μπάρκα αποτελεί ένα από τα πιο λαμπερά και αισιόδοξα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης με την κούκλα κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου να κερδίζει το στοίχημα, μεταπηδώντας από την ηθοποιία στο χώρο της παρουσίασης.

Πολλοί είναι εκείνοι που σχολιάζουν τις ομοιότητες της Δανάης με τη μητέρα της, τόσο εξωτερικά, όσο και στον εσωτερικό τους κόσμο. Μαμά και κόρη έχουν το ίδιο αστείρευτο χιούμορ, την ίδια θετική ενέργεια αλλά και τα ίδια λαμπερά μάτια!

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να δούμε την σπάνια φωτογραφία της Μπάρκα με τον πατέρα της, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Ο λόγος για τον κύριο Νώντα, με τον οποίο είχε παντρευτεί στο παρελθόν η Βίκυ Σταυροπούλου.

Αυτός είναι ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα

Η ηθοποιός και ο πατέρας της Δανάης χώρισαν σύντομα, καθώς η Βίκυ Σταυροπούλου ήταν μόλις 22 ετών όταν έμεινε έγκυος. Σε κάθε περίπτωση, η παρουσιάστρια διατηρεί πολύ καλές σχέσεις και με τους δύο της γονείς .

Ο γάμος της Σταυροπούλου με τον πατέρα της Δανάης

«Ο γάμος έγινε με έναν άνθρωπο πολύ καλό ακριβώς γιατί αποφάσισα ότι θα κρατήσω το παιδί. Ο γάμος δεν κράτησε πολύ γιατί όταν είσαι σε μικρή ηλικία, μεγαλώνεις διαφορετικά. Στο τέλος χωρίσαμε αλλά αγαπιόμαστε μέχρι σήμερα. Έτσι χωρίσαμε με τον μπαμπά της Δανάης με τον οποίο εξακολουθώ να έχω μια πολύ καλή σχέση γιατί υπήρξε καρπός σε αυτό τον έρωτα, οπότε οφείλαμε και οι δύο να διατηρήσουμε την ουσία της αγάπης», έχει δηλώσει πει η Βίκυ Σταυροπούλου για την σχέση που έχει μαζί της ο πατέρας της Δανάης Μπάρκα.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»