Δεν το κρύβουν πλέον! Οι δύο ηθοποιοί του Σασμού παντρεύονται με πολιτικό, μαθεύτηκαν τα ευχάριστα

Ευχάριστες ειδήσεις για ένα γνωστό ζευγάρι του χώρου της ψυχαγωγίας αποκάλυψε γνωστή ηθοποιός με ένα αποκλειστικό σχόλιο στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Η εν λόγω ηθοποιός πρόκειται να ενωθεί με τα δεσμά του γάμου αύριο, στις 26 Απριλίου, μέσω πολιτικού γάμου στην περιοχή της Καισαριανής… και όπως ανέφερε, το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί μια μεγάλη γιορτή για τον γάμο τους.

Παντρεύονται και πετούν στα σύννεφα

Η Βέρα Μακρομαρίδου ενώνει τη ζωή της με τον αγαπημένο της, τον Αλέξανδρο Παπατριανταφύλλου, ο οποίος και αυτός ασχολείται με την υποκριτική.

Αποφάσισαν να δώσουν επισήμως μια νέα διάσταση στη σχέση τους, μετά από μια μακρόχρονη πορεία στην οποία μοιράστηκαν πολλές εμπειρίες.

Οι δυο τους έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού μέσα από τους ρόλους τους στον κόσμο του θεάτρου και του σινεμά, με τη Βέρα Μακρομαρίδου να ξεχωρίζει ιδιαίτερα για την ερμηνεία της στο έργο «Σασμός».

Η Βέρα είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής: «Παντρεύομαι. Είναι μεγάλη μέρα, θα είναι κλειστός γάμος. Θα γίνει πολιτικός γάμος στην Καισαριανή, αλλά θα γιορτάσουμε τον γάμο μας το καλοκαίρι με ένα beach πάρτι…»

Η γνωστή ηθοποιός, οργάνωσε το bachelorette του γάμου της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, στο οποίο εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Related posts

Σία Βοσκανίδου: «Είμαι πολύ όμορφη, δεν μπορώ να κάνω σοβαρή σχέση με άντρα»

Θανάσης Ευθυμιάδης: “Πολλές φορές μιλάω με έναν άνθρωπο χωρίς να τον πάρω τηλέφωνο”

Άλλος άνθρωπος ο Λιάγκας: Έχασε τα κιλά, πήγε για μπάνιο στη Μύκονο και εντυπωσίασε τους πάντες στην παραλία