Δεν το γνώριζε κανείς: Αυτή τη δουλειά κάνει η κούκλα σύζυγος του Χατζηνικολάου, Κρίστη Τσολακάκη

Ο Νίκος Χατζηνικολάου και η Κρίστη Τσολακάκη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, που μετρά πολλά χρόνια κοινής πορείας και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδάκια.

Οι δυο τους προσπαθούν να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, έτσι ελάχιστοι γνωρίζουν λεπτομέρειες για τη γνωριμία του ζευγαριού.

Το επάγγελμα, η γνωριμία με τον Νίκο Χατζηνικολάου και οι πασίγνωστοι γονείς

Η Κρίστη Τσολακάκη είναι η μονάκριβη κόρη της πασίγνωστης τραγουδίστριας Μαργαρίτας Μπρόγιερ. Ο πατέρας της είναι ο Κωνσταντίνος Τσολακάκης, ο οποίος επί σειρά ετών πρόεδρος του Πανιωνίου, με τον ίδιο να φεύγει από τη ζωή το 2016.

Όσο για την εργασία της; Το επάγγελμα της Κρίστη Τσολακάκη είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων και μάνατζερ. Στο παρελθόν ήταν μάνατζερ της Άννας Βίσση. Μάλιστα λόγω αυτής της συνεργασίας, σε μικρότερη ηλικία, γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, Νίκο Χατζηνικολάου.

Η γνωριμία της Κρίστης Τσολακάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου έγινε το 2002. Ο καταξιωμένος δημοσιογράφος ήρθε σε επικοινωνία με την τότε μάνατζερ της Άννας Βίσση που δεν ήταν άλλη από τη μελλοντική του σύζυγο, προκειμένου να μιλήσουν για μία συνέντευξη Mega, όπου εργαζόταν τότε.

Οι δυο τους σύντομα έγιναν ζευγάρι και λίγα χρόνια αργότερα ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας. Ο γάμος τους έγινε το 2004 στην Εκάλη.

Related posts

Όλες οι μαμάδες τη νιώθουν: Δύσκολη νύχτα για τη Ιωάννα Τούνη – Στο πλευρό του γιου της άυπνη και ταλαιπωρημένη

Έναν αιώνα ζωής έκλεισε η αγαπημένη Καίτη Γκρέυ – Έσβησε κεράκια με τους καλούς της φίλους

Δεν λογαριάζουν πικροσχόλια: Ασυγκράτητοι Παππάς – Αϊβαλή στα μπουζούκια, δεν σταμάτησαν να φιλιούνται