Δεν θέλει δάκρυα και θλίψη: Δύσκολες ώρες για τον Βασίλη Καρρά-Ελπίζουν σε ένα θαύμα

«Ελπίζουμε σε ένα θαύμα», λένε άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον του Βασίλη Καρρά για την πιο δύσκολη μάχη που δίνει προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Δεν θέλει θλίψη

Οι ώρες περνούν δύσκολα για όλους όσοι βρίσκονται στο στενό περιβάλλον του τραγουδιστή και από την πλευρά της οικογένειας όλες οι πληροφορίες που βγαίνουν προς τα έξω είναι μετρημένες στα δάχτυλα.

Μάλιστα, στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται πως τόσο η σύζυγος του, Χριστίνα, όσο και η κόρη του Ειρήνη, έχουν ήδη ετοιμαστεί για το μοιραίο, όταν αυτό έρθει, κάτι που φυσικά όλοι απεύχονται.

Η εφημερίδα, επικαλούμενη κοντινούς φίλους του λαϊκού τραγουδιστή, αναφέρει ότι ο Βασίλης Καρράς έχει ενημερώσει την οικογένειά του πως θέλει να ντυθεί στα λευκά, όλοι θέλει να ντυθούν στα λευκά. Είναι το αγαπημένο του χρώμα και για πολλές πρεμιέρες φορούσε λευκό κοστούμι.

«Δεν θέλει δάκρυα και θλίψη. Έτσι ήταν πάντα ο Βασίλης», ανέφερε χαρακτηριστικά φίλος του τραγουδιστή στην εφημερίδα Espresso.

Related posts

Πυρ και μανία ο Γιώργος Τσαλίκης για Μαρίνα Σάττι: “Δεν μπορώ να δικαιολογήσω έναν άνθρωπο που χασμουριέται και τουρλώνει τον κ@λο του σε φωτογραφίες”

Είναι μεγαλύτερος της, δε του φαίνεται καθόλου: Τόσα χρόνια περνάει ο Γρηγόρης Μόργκαν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

«Συγχώρεσέ με»: Στα πατώματα ο Νίνο για την Josephine μετά τις φήμες χωρισμού