Δεν θα τον εμποδίσω: Κι όμως, αυτή τη δουλειά θέλει να κάνει ο γιος των Μπακογιάννη – Κοσιώνη όταν μεγαλώσει

Η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα πολυάσχολη, που πάντοτε επιχειρεί να δημιουργεί, κάτι που απέδειξε με την πρώτη συγγραφική της ενέργεια, δείχνοντας χαρούμενη για το νέο της «βήμα», αν κι επεσήμανε πως σε καμία περίπτωση δεν επιχειρεί να σφετεριστεί τον τίτλο της συγγραφέως.

Η γνωστή παρουσιάστρια δηλώνει δημοσιογράφος και… τέτοιος, όπως φαίνεται, θέλει να δηλώνει και ο γιος της, Δήμος. Ο γιος, που έχει με τον Κώστα Μπακογιάννη, έχει γοητευτεί, όπως η ίδια ανέφερε σε δηλώσεις της στο «Πρωινό», με την Κοσιώνη να τονίζει, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να πιέσει το παιδί της για το τι δρόμο θα ακολουθήσει, προσθέτοντας πως θα τον στήριζε, αν διάλεγε να ακολουθήσει τα «μονοπάτια» της.

Η Σία Κοσιώνη για τη συγγραφική της προσπάθεια

«Χρόνος δεν υπάρχει. Ο χρόνος πάντα εφευρίσκεται, όταν είσαι εργαζόμενος και μητέρα. Ηταν νύχτα και πολλές φορές νύχτα και ξαπλωμένη στο κρεβάτι κάνω τις βελτιώσεις. Δε διεκδικώ τον τίτλο του συγγραφέα, είμαι δημοσιογράφος και απλά συναντήθηκε η δουλειά μου με τη συγγραφή, ελπίζοντας να έκανα κάτι χρήσιμο. Τα παιδιά πρέπει να καταλάβουν, ότι υπάρχει ένας κόσμος γύρω τους. Δεν προτείνω καθόλου να βάλουμε τα παιδιά μας στο βίαιο κόσμο της άγριας επικαιρότητας, αλλά να δημιουργήσουμε ανθρώπους, που ενδιαφέρονται για όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Με μεγάλη χαρά θα έβλεπα τον γιο μου να κάνει τη δουλειά μου, δε θα τον πιέσω καθόλου. Μου λέει ότι θέλει να γίνει δημοσιογράφος. Ενιωσα συγκινημένη για το νομοσχέδιο για τους ομόφυλους, η αγάπη νικάει πάντα. Χαίρομαι, που υπήρξε το θάρρος για αυτή την πολιτική πρωτοβουλία, προσωπικά μπήκα πολύ στην ψυχή και την χαρά πολύ δικών μου ανθρώπων».

Related posts

Γοργονέ φόρεμα, στο πλευρό της ο Αργυρός: Η Αλεξάνδρα Νίκα έγινε κουμπάρα και θυμίζει Δούκισσα Νομικού

Κατέκτησε τη Eurovision, αλλάζει επάγγελμα: Το νέο βήμα της Μαρίνας Σάττι που δεν ξέραμε

Σιγά μη σκάσει η Μαρία Ιωαννίδου: «Δεν ντρέπομαι για τη σχέση μου με τον Γιώργο Νταλάρα»