Δεν θα τον αναγνώριζε ούτε ο Κόκλας: Τι κάνει σήμερα ο «Μιχαλάκης» από τους «Λατρεμένους μου γείτονες»

Τα τελευταία χρόνια, η Μάρω Λεονάρδου έχει αποχωρήσει από την τηλεόραση και έχει αφοσιωθεί στη συγγραφή βιβλίων και φυσικά στον 11χρονο εγγονό της.

Ο γιος της, Δημήτρης Νταούλης που έγινε γνωστός μέσα από την αγαπημένη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες», ακολουθεί τα “χνάρια” της μητέρας του, καθώς είναι κι εκείνος συγγραφέας, εκτός από ηθοποιός.

Αγνώριστος μετά από 15 χρόνια

Ο τηλεοπτικός Μιχαλάκης Μουστοξύδης, γιος της Άβας Γαλανοπούλου και του Κώστα Κόκλα, 15 χρόνια μετά είναι άλλος άνθρωπος! Έχει χάσει αρκετά κιλά, ενώ το γλυκό χαμόγελό του παραμένει το ίδιο.

Μπορεί να μη συνέχισε την τηλεοπτική του καριέρα – καθώς δεν του έγινε κάποια πρόταση μετά την επιτυχημένη σειρά – όμως εξακολουθεί να ασχολείται ενεργά με το θέατρο, καθώς το “μικρόβιο” της υποκριτικής μπήκε από μικρή ηλικία στο αίμα του.

Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πήγε και σε δραματική σχολή αλλά δεν του “βγήκε” όπως είχε παραδεχτεί σε συνέντευξη του στο “Πάμε Δανάη” και ανακάλυψε ότι του αρέσει περισσότερο η σκηνοθεσία. Ο ίδιος έχει εκδώσει και βιβλίο με τίτλο «Ο κόσμος που γύρισε ανάποδα».






Πριν από λίγους μήνες, ο 26χρονος πλέον Δημήτρης είχε δηλώσει στην ίδια εκπομπή: «Από μικρός ήθελα να παίξω σε ένα σήριαλ και έτσι οι γονείς μου με έγραψαν στο θεατρικό εργαστήρι της Κάρμεν Ρουγγέρη.

Ήρθε μια κυρία με κάμερα και ρώτησε ποιο παιδάκι θα ήθελε να παίξει σε μια σειρά κι εγώ έδωσα το τηλέφωνο της μητέρας μου. Όταν πήραν τηλέφωνο τη μητέρα μου της είπαν: «γεια σας είμαστε από το «MEGA» και εκείνη απάντησε: «Και εμείς από το MEGA είμαστε».

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

“Δεν έχω μεγάλη κουζίνα” Το μυστικό της Χριστίνας Μπόμπα για τα μικρά διαμερίσματα που θα σου λύσει τα χέρια

“Εγώ νύσταζα εκείνη τη μέρα”: Η Ανδρομάχη αποκαλύπτει πως έμαθαν για την εγκυμοσύνη της με τον Λιβάνη

Τέλος τα μπλε μαλλιά: Έφτιαξε σώμα, έβαλε μαγιό και βγήκε στη θάλασσα σαν τον Ποσειδώνα ο Good Job Nicky