Δεν θα την γνώριζε ούτε η Καγιά: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της Χαράς Παππά από το GNTM, μια άλλη 5 χρόνια μετά

«Είσαι η Χαρά από το GNTM; Δεν σε αναγνώρισα» έγραψαν στο μοντέλο που γνωρίσαμε στο GNTM το 2019.Την Χαρά Παππά την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον 2ο κύκλο του GNTM (σ.σ Greece’s Next To Model) που προβλήθηκε μέσα από το Star το 2019. Η ίδια ήταν από τα κορίτσια που είχε ξεχωρίσει και μάλιστα κατάφερε να είναι μέσα στην τελική 5αδα του διαγωνισμού. Από τότε ωστόσο, πολλά έχουν αλλάξει για την Χαρά, τόσο στην προσωπική της ζωή όσο και στην εμφάνισή της.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της

Η Χαρά Παππά συνεχίζει να ασχολείται με το modelling, αλλά και με τα social media στα οποία πέρα από διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της δείχνει και διάφορα tips για μακιγιάζ ή για outfits. Παρ’ όλα αυτά δεν θα μπορούσε κάποιος να μην παρατηρήσει την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Η ίδια όσο ήταν στον διαγωνισμό θεωρούταν light plus size μοντέλο, καθώς το ύψος και οι juicy καμπύλες της ήταν αυτά που την έκαναν να ξεχωρίζει. Πέντε χρόνια μετά το ριάλιτι, όπως θα είδες και στο βίντεο πιο πάνω, η Χαρά είναι πιο fit από ποτέ και αυτός είναι και ο λόγος που αρκετοί από τους followers της, ειδικά στο TikTok, της έγραψαν πως άργησαν να αναγνωρίσουν ότι είναι το κορίτσι του GNTM, με την ίδια να παραδέχεται πως όντως μετά τη συμμετοχή της έχει αλλάξει αρκετά.

Το νεαρό μοντέλο βέβαια, έχει μιλήσει αρκετές φορές μέσω των social media της και για τις ατέλειές της, ενώ σύνθημά της είναι πως κάθε σώμα είναι διαφορετικό γι’ αυτό δεν πρέπει να συγκρίνουμε τον εαυτό μας με τους άλλους αλλά να τον αγαπάμε και να τον φροντίζουμε.

Αυτό προσπαθεί να κάνει άλλωστε, και η ίδια

@hara_pappa Dressing in all @MAX&Co. everything lately 💙💖💚 #maxandco #nofakesmiles #dilfashiongroup @DiL Fashion Group @atticadps ♬ GASLIGHT – INJI

Τι της έγραψαν

Related posts

“Σκουπίστε το ΟΑΚΑ, έρχεται!”: “Έριξε” το twitter η Μαρίνα Σάττι με το Ζάρι στον Ημιτελικό της Eurovision

Eurovision 2024: Το Nemo έβαλε «φωτιά» στο Μάλμε – «Ακραίο performance ο Ελβετός»

Δυο είδωλα σε μια φωτογραφία: Η ανάρτηση της Παπαρίζου με την Sertab λίγο πριν την εμφάνισή τους στον Β’ Ημιτελικό