«Δεν πρόλαβα ούτε να τον χαιρετήσω…»: Απαρηγόρητος ο Αρναούτογλου στο “αντίο” για τον Γιάννη Φλωρινιώτη

Το “αντίο” του Γρηγόρη

«Ό,τι και να πούμε τώρα… Να’ χαμε να λέγαμε! Κι εγώ δεν ήξερα ότι ήταν στο “Γεννηματά”. Δεν θέλω να πω πολλά πράγματα, γιατί παλιά είχαμε και μία επαφή, τον έπαιρνα τηλέφωνο. Στο πρωινό είχαμε κάνει το 2003, πολύ πριν από Kardashians, την ζωή του στο σπίτι του, καθημερινό επεισόδιο. 20 χρόνια πριν κάναμε τη ζωή του Φλωρινιώτη! Ένας άνθρωπος δέχθηκε να βάλει κάμερες μέσα στο σπίτι του και βγάζαμε σε καθημερινό επεισόδιο 10 λεπτά από τη ζωή του, που ήταν μία μυθική περίπτωση ενός Έλληνα τραγουδιστή. Ας μην πω πολλές λεπτομέρειες, ξέρουμε και οι δυο τι κάναμε.

Θέλω να πω συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ήταν μία οικογένεια πολύ αγαπημένη. Ήταν καλός και ωραίος άνθρωπος. Και δυστυχώς φεύγει ένας ένας, μιας γενιάς που τουλάχιστον είχαν πολύ ευγένεια, ήθος, ήταν πολύ γλυκείς. Δεν ξέρω τι να πω… Συλλυπητήρια. Συγγνώμη που ξεκινάμε έτσι, αλλά δεν θα μπορούσα να ξεκινήσω διαφορετικά γιατί το νέο έσκασε χθες το βράδυ την ώρα που κάναμε γυρίσματα. Δεν πρόλαβα ούτε να τον χαιρετήσω. Γιάννη μου, η ψυχούλα σου να είναι ήρεμη! Έφυγες χωρίς να έχεις πειράξει ούτε έναν άνθρωπο. Βοήθησες, σε πειράξαν… δεν πείραξες. Καλό ταξίδι!», είπε χαρακτηριστικά.

Η τελευταία ανάρτηση του

Ο Γιάννης Φλωρινιώτης μεσουράνησε με τα λαμπερά του σόου τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, ενώ αντιμετώπισε και σκληρή κριτική από ανθρώπους του χώρου. Κυκλοφόρησε μία σειρά από επιτυχημένους δίσκους, ενώ πρωταγωνίστησε σε 12 βιντεοταινίες κυρίως με ποντιακό περιεχόμενο.

Ο τραγουδιστής αντιμετώπιζε σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και «έφυγε» από ανακοπή καρδιάς, που του προκάλεσε το βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα από το οποίο έπασχε.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης, τρεις ημέρες πριν τον θάνατό του, κοινοποίησε μία χιουμοριστική φωτογραφία, η οποία έγραφε: «Να δεις που σε χίλια χρόνια θα βρουν οι αρχαιολόγοι τον τάφο του Φλωρινιώτη με τα χρυσαφικά και τα λαμέ και θα νομίζουν πως ήταν βασιλιάς».

Related posts

“Ποδηλατάδα μαζί!” Βόλτα στην Τήνο για τον Πρωθυπουργό μας και τη Μαρέβα, αμέσως μετά το αρνί

Χιλιάδες likes σε λίγες ώρες: Η Αφροδίτη Σκαφίδα δείχνει 1η φορά το πρόσωπο της κόρης και είναι κλώνος του Πύρρου Δήμα

Έχει 2 παιδιά από διαφορετικές γυναίκες: Η κούκλα κόρη & ο γιος του Λευτέρη Σουλτάτου πριν τη Βάσω Λασκαράκη