Δεν πήγαν όλα όπως περίμενε η Συνατσάκη: Για αυτόν τον λόγο γύρισε νωρίτερα από τις διακοπές με την κόρη της

Το πρώτο τους Πάσχα με την κόρη τους Ολίβια πέρασε η αγαπημένη μας Μαίρη με τον σύντροφό της αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περίμεναν.

Τι συνέβη

Συγκεκριμένα, η Μαίρη Συνατσάκη το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα δημοσίευσε δύο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο χρειάστηκε να επιστρέψει νωρίτερα.

«Καλησπέρα στην παρέα και χρόνια πολλά. Λοιπόν εμείς γυρίσαμε άρον άρον από το Πήλιο στο οποίο πήγαμε με στόχο να κάτσουμε Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή και να γυρίσουμε σήμερα. Όμως γυρίσαμε χθες. Εγώ το Σάββατο έκανα όλες τις μύξες του κόσμου και έπρεπε να επιστρέψουμε. Και θα ήθελα σε αυτό το σημείο να πω την αντίθετη άποψη από την επικρατούσα, η οποία είναι κάντε τα όλα με το μωρό, συνεχίστε την ζωή σας όπως ήτανε, το μωρό θα προσαρμοστεί στο πρόγραμμα σας και όχι εσείς στο δικό του.

Εγώ όμως θέλω να πω, σε άτομα του δικού μου ψυχισμού πως δεν πρέπει να τα κάνετε ακριβώς έτσι γιατί το στρες θα σας φάει την ψυχή. Μην επιλέξετε έναν προορισμό σε πρώτες διακοπές με τεσσάρων μηνών μωράκι, στον όποιο προορισμό αν ω μη γένοιτο συμβεί κάτι χρειάζεται να περάσεις μιάμιση ώρα το λιγότερο στροφιλίκια πάνω στο βουνό. Μην το κάνετε», είπε χαρακτηριστικά η Μαίρη Συνατσάκη.

Δείτε την υπέροχη εικόνα

Related posts

Με πουά φόρεμα η μια, με πουκάμισο άλλη: Έγιναν θέαμα Τσιμτσιλή–Καινούργιου, τις κοιτούσαν όλοι στο πάρτι

Σε πελάγη ευτυχίας λίγο πριν το γάμο: Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Ανδρέα Γεωργίου & την κούκλα σύντροφο του

Χαζομπαμπάς ο Απόστολος Ρουβάς: Η σπάνια φωτογραφία με τον γιο του & τα άπειρα παιχνίδια στο δωμάτιο