«Δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο μου, φοβάμαι!» Η Θεοδωρίδου λέει όχι στις πλαστικές και μεγαλώνει φυσικά

Νατάσα Θεοδωρίδου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Τάσου Ριζόπουλου μίλησε μεταξύ άλλων για τις πλαστικές.

Για το νέο τραγούδι

«Κατ’ εμέ, υπέπεσε σε ένα σφάλμα, γιατί τα τραγούδια έχουν μια αποστολή μόνο και αυτή έχει αποδειχθεί μέσα στον χρόνο. Το “Φεγγάρι” έχει αποδείξει τι τραγούδι είναι και δεν νομίζω ότι έχει καμία σχέση με οτιδήποτε αστείο. Δεν μπορούσα να αντιδράσω κι αυτό ήταν το χειρότερο από όλα, γιατί θα το ξαναπώ ότι το θεωρώ δικό μου τραγούδι».

Για τις πλαστικές

«Αυτό ως ένα βαθμό το κατανοώ κιόλας και τότε ευτυχώς είχα και τον Αντρέα κοντά μου, ο οποίος μου το αποδομούσε αμέσως, γιατί τότε ήμουν και πολύ πολύ μικρότερη και η αλήθεια είναι ότι τότε δεν χρειαζόταν να κάνω, μακάρι να τον είχα τώρα σύζυγο, αλλά εντάξει έχουμε ελευθέρας…Ντάξει το καταλαβαίνω, καμία φορά η ιδέα σε κάνει να πιστέψεις κάτι…τώρα δε μπορώ να σας πω τα μυστικά μου, κοιμάμαι καλά, αλλά δεν παρεμβαίνω στο πρόσωπο, ούτε μία φορά ποτέ, φοβάμαι! Φοβάμαι τα ενέσιμα…Δεν είμαι αρνητική καθόλου…η ομορφιά είναι ωραία», είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου.

Δειτε το βίντεο

Related posts

Μαθεύτηκαν τα δυσάρεστα νέα για την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ: Ζουν μια κόλαση μετά από αυτό

“Θεέ μου σε παρακαλώ” Ραγίζει καρδιές η Ευδοκία Ρουμελιώτη στην ανάρτηση προσευχή για τον γιο της

“Προδοσία εις βάρος της”: Σπάει τη σιωπή της η Μουτίδου λίγα 24ωρα μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου