«Δεν μπορώ να το πιστέψω πως έφυγες» – Θρήνος για τον Τάσο Ποτσέπη, έχασε τον πατέρα του

Θα θυμάστε σίγουρα τον Τάσο Ποτσέπη να φωνάζει χαρακτηριστικά «Αγάπη Μόνο» και να φιλάει με πάθος τα μπράτσα του, ενώ αν τον ψάξετε κατά… 99% θα τον βρείτε να γυμνάζεται. Το Ιstagram του είναι γεμάτο με φωτογραφίες παραλίας προφανώς… χωρίς μπλούζα, ενώ καταχωνιασμένες είναι και κάποιες εικόνες αγκαλιά με τη Τζούλια Αλεξανδράτου!Πιο συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ο νεαρός Εδεσσαίος έκανε γνωστό πως έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του πατέρας.

Η ανάρτηση του Τάσου Ποτσέπη

«Μπαμπάκα μου, δεν αντέχω μπαμπά, δεν μπορώ να το πιστέψω πως έφυγες μπαμπά μου. Μπαμπάκα μου τόσο νέος, μπαμπάκα μου έλα να σε πάρω μια ακόμη αγκαλιά, μπαμπάκα μου είμαι συντετριμμένος. Μπαμπάκα μου τώρα μας βλέπεις από ψηλά. Μπαμπά μου σ’αγαπώ. Μπαμπά μου γύρνα πίσω να σε ξαναδώ μια τελευταία φορά ψυχούλα μου. Καλό παράδεισο να έχεις μπαμπά. Ελαφρύ να είναι το χώμα που θα σε σκεπάζει.

Όρθιος, χαμογελαστός ως την τελευταία στιγμή. Θα ανταμώσουμε ξανά μπαμπάκα μου. Πως θα αντέξουμε τον πικρό πόνο μακριά σου μπαμπά. Αιωνία η μνήμη σου μπαμπάκα μου. Τόσο πολύ σ’αγαπούσαμε ως οικογένεια και όλος ο κόσμος πάντα τα καλύτερα έλεγε για εσένα μπαμπά. Σ’ αγαπώ μπαμπά! Ποτσέπης Νικόλαος ετών 67, αθάνατος», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του και δημοσίευσε ένα βίντεο από την στιγμή που πέταξε χώμα πάνω στο φέρετρο του πατέρα του.

Related posts

Νίκος Γαλανός: «Δεν με ένοιαζε αν η Βουγιουκλάκη έβγαζε ένα εκατομμύριο ευρώ και εγώ μόνο 10.000»

Το άγριο κράξιμο του Βασίλειου Κωστέτσου στην Κιμ Καρντάσιαν που κάνει τον γύρω του διαδικτύου

Αύξηση καυσίμων: Πηγαίνει με… άλογο στη δουλειά του επειδή αυξήθηκε η τιμή της βενζίνης