Δεν μάσησε τα λόγια της: Η πρώτη αντίδραση της Νατάσσας Μποφίλιου μετά την κατακραυγή για τα ρούχα στο Λονδίνο

Σάλος στο διαδίκτυο και συγκεκριμένα στο Twitter με τις φωτογραφίες που ανάρτησε η Νατάσσα Μποφίλιου από το ταξίδι στο Λονδίνο η οποία φοράει ελληνικά brands που σχεδίασε καλή της φίλη.

Το καυστικό σχόλιο του Ποσειδώνα Γιαννόπουλου

Οι φωτογραφίες σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως, με τους χρήστες του Twitter να διχάζονται. Η μία πλευρά κατηγορεί την τραγουδίστρια πως οι πολιτικές της πεποιθήσεις δε συνάδουν με το lifestyle των φωτογραφιών και η άλλη πλευρά την υπερασπίστηκε.

Ανάμεσα στους πολέμιους των φωτογραφιών, ήταν και ο ραδιοφωνικός παραγωγός, Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο οποίος βγήκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, Πρωινό μας και μίλησε για το tweet του που “άναψε” φωτιές.

«Παλεύουμε τον κακό καπιταλισμό στο Κουμμουνιστικό Λονδίνο. Σινιέ και στην πένα, βεβαίως βεβαίως…», έγραψε και κάτω από το tweet του έγινε χαμός.

Άμεση η απάντηση της τραγουδίστριας

Μέσα από την ίδια εκπομπή του ΣΚΑΪ και την Έλενα Χριστοπούλου, η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε την πρώτη της απάντηση για τον κακό χαμό που προκλήθηκε. Συγκεκριμένα, σε συνομιλία που είχαν οι δύο γυναίκες, η τραγουδίστρια σχολίασε λακωνικά: «Τι να απαντήσει κανείς σε ένα τέτοιο αφήγημα; Δεν πτοούμαι με τίποτα και συνεχίζω».

Η απάντηση της Νατάσσας Μποφίλιου

Related posts

«Μαζί σου για πάντα»: Η Μαριάντα Πιερίδη ανακοίνωσε τα ευχάριστα με 1 φώτο & όλοι παρατήρησαν τα χέρια της

Η μια πιο όμορφη από την άλλη: Τα παιδιά της Μπέττυ Μαγγίρα μεγάλωσαν και έγιναν γοητευτικές δεσποινίδες

Τερέζα, για 1η φορά: «Ναι, είχα σχέση με τον Άλκη Κούρκουλο, ήταν η μεγάλη μου αγάπη, τώρα πια όταν τον βλέπω…»